Andrei Gheorghe va prezenta emisiune la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Andrei Gheorghe va prezenta emisiune la Kanal D

Published

on

Andrei Gheorghe a semnat un contract pentru a modera o emisiune la postul de televiziune Kanal D. Aceasta urmeaza sa fie difuzata in grila de toamna a postului.andrei g

Andrei Gheorghe a confirmat ca a semnat un contract cu Paprika Entertainment, casa de productie care va realiza emisiunea difuzata in toamna de Kanal D, dar nu a dezvaluit detalii despre formatul emisiunii, transmite Mediafax.

Andrei Gheorghe a adaugat ca relatia comerciala pe care o are cu Paprika Entertainment nu ii va afecta activitatea de la Radio Guerrilla, unde realizeaza o emisiunea impreuna cu Liviu Mihaiu.

In mai 2008, Andrei Gheorghe a fost suspendat din rolul de comentator al emisiunii „Meciul serii” de la Realitatea TV si nu i-a mai fost reinnoit contractul dupa ce a fost surprins de politie conducand in stare de ebrietate.
In 16 martie 2009, Andrei Gheorghe a revenit in trustul Realitatea-Catavencu, pentru a realiza impreuna cu Liviu Mihaiu emisiunea „Cu Gheorghe si Mihaiu” de la Radio Guerilla.

Sursa: Mediafax

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending