Andrei Neagu încă mai caută femeia ideală

0
1679

Cântă încă din adolescemţă şi a participat la mai multe concursuri de talente. Se numeşte Andrei Neagu, are 25 de ani şi a  participat la concursuri precum „X Factor”, „Românii au talent” şi „Vocea României” iar acum şi-a lansat un nou videoclip la piesa „”The Way She Moves”. Despre carieră, videoclip şi viitor Andrei Neagu ne-a povestit mai multe în continuare.

Ai lansat ”The Way She Moves”, piesă produsă de Gabriel Băruţă de la Mosquito Production. Cum a început colaborarea dintre voi? Cum v-aţi cunoscut?

Totul a început când am cunoscut-o pe NAVI. Am schimbat câteva impresii, gusturi muzicale, acorduri și ceva planuri de viitor (muzicale bineînțeles). În Februarie 2013 m-a sunat să-mi propună o colaborare cu trupa Mosquito, în ideea de a fi backing vocal pentru piesa “Feel the same” la semifinala Eurovision România. Ulterior am ajuns la studio, unde l-am cunoscut pe Gabriel cu care am rămas foarte buni prieteni și cu care vreau să colaborez mult timp de acum încolo.

Care este povestea piesei ”The Way she Moves”?

Piesa a fost compusă acum ceva timp. Pe atunci eram îndrăgostit de o fată care mă făcea să simt toate lucrurile ăstea. Felul în care vorbește sau lucrurile la care mă făcea să sper sau să proiectez. Pur și simplu m-a inspirat felul ei de a fi, precum și contrastul interesant dintre partea sensibilă și cea de femeie independentă. Așa se face că, la un moment dat, am luat chitara în brațe și am început să transpun în acorduri, ceea ce simțeam. Nu m-am lăsat până nu am ajuns la formula asta, care se potrivea la fix cu starea pe care o aveam atunci. Am dorit să orchestrez

piesa așa cum am simțit-o atunci cand am compus-o. Simțeam nevoia de un aer fresh, american, dar în acelși timp pentru piata românească.

Ai filmat un videoclip la piesă. Cât au durat filmările şi ce s-a întâmplat pe parcursul lor?

Filmările au durat aproape 26 de ore. S-a tot vorbit despre faptul că am stat desculț și sumar îmbrăcat la -10 grade când am filmat șcena de intro. Ce nu se vede pe cameră este că în spatele nostru, la casa de lângă (care probabil era în construcție), erau niște muncitori care se uitau la noi și fluierau la fetele care defilau prin fața mea. Uitaseră complet de trafalete și pensule.

Ce simţi când intri într-un studio de inregistrări?

Mă simt ca un copil într-un magazin de jucării. Sunt atras atât de partea artistic cât și de cea tehnică. Îmi place să descopăr ingineria din spatele sunetelor. Sunt pasionat de producție. Deci, da! Simt că acolo este locul unde îmi pot exteriorize creativitatea și emoția. andrei neagu1

Comentarii