Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor, va păşi în Imperiul Leilor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor, va păşi în Imperiul Leilor!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri, de la ora 20:30, leii vor vedea noi propuneri de afaceri susținute de tineri care caută investitori în Imperiul Leilor. Chiar dacă ideile sunt bune, finanțarea o vor primi doar cei care reușesc să-i convingă pe Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dragoș Petrescu, Bogdan Micu și Mohammad Murad că au toate calitățile unor viitori antreprenori de succes.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

În ediția din această săptămână, cei cinci investitori vor cunoaște povestea lui Andrei Roșu, sportiv de anduranță, care în 2011 a intrat în Cartea Recordurilor fiind primul om din lume care a alergat şapte maratoane și şapte ultramaratoane pe toate continentele. În 2015 a devenit primul român care a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, iar în 2018, împreună cu echipa sa a traversat Oceanul Atlantic în cadrul celei mai dificile curse de vâslit din lume. La Imperiul Leilor, Andrei vrea să-i convingă pe lei să investească în business-ul lui cu produse vegane.

 

”În urmă cu aproape 11 ani am decis să îmi schimb viața, să mă reinventez, din dorința de a deveni un model real pentru copiii mei. La vremea aceea aveam 20 de kilograme în plus, am început să fac sport, am fost mai atent la nutriție, tot de atunci am început să particip la concursuri pe care unii oameni le consideră extreme, dar care pentru mine sunt parte a normalității. Am peste 50.000 de km alergați, am ajuns în 70 de țări, am reușit să termin cele mai grele curse de maraton și ultra triathlon de pe planetă și am strâns peste 2 milioane de lei pentru cauzele sociale în care cred”, le va spune acesta investitorilor. Dacă planul lui îi va impresiona pe lei și îi vor oferi finanțarea de care are nevoie pentru a-și dezvolta business-ul, vedem miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Advertisement

Un concurent va veni în Imperiu cu o propunere pe care unul dintre lei o va considera subapreciată pentru că nu a analizat obiectiv piața și competitorii. ”Tu ești bun pe multe, dar nu ești bun pe business. Să știi că nu poți să mergi așa cum mergi acum, cu puțin, ai nevoie de capital. Piața nu te așteaptă. Să nu crezi că toată lumea doarme și numai tu ești treaz”, îi va spune Mohammad Murad. Cum va reacționa acesta atunci când va auzi sfatul primit de la omul de afaceri, vedem în ediția de miercuri. Imperiul Leilor este mâine, de la ora 20:30, la PRO TV. 

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending