Connect with us

Reality Show

Andrei Stoica a oferit o lecție de sportivitate în duel și merge mai departe în competiție!

Published

on

             „Eu nu sunt norocos, sunt genul muncitor”, spunea Andrei Stoica în ediția de miercuri seara. Și asta a demonstrat și în timpul primului duel de eliminare la care a participat. S-a implicat în fiecare probă și a reușit să-l învingă pe Cezar Ouatu și să revină în competiție. La finalul luptei, Andrei a arătat, încă o dată, respectul pentru colegul lui și a declarat: „Mă bucur că mi-a oferit o luptă pe cinste”.

 

Emisiunea a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 7 puncte de rating și 22.8% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4.8 puncte de rating și 15.7% share.

 

La finalul primului duel pierdut, Cezar a avut parte de emoții puternice când Mihaela Rădulescu l-a chemat înapoi în arenă și i-a spus că va primi o nouă șansă: „Sunt complet debusolat”, a fost replica lui. Din partea bandiților, la duelul pentru ultima șansă a venit Giulia Nahmany: „Trebuie să vă salvez pe voi”, le-a spus ea Vivianei și lui Gabi.

Și așa a fost! Mânată de puterea interioară dezvoltată în ultimele săptămâni, Giulia a reușit să îl învingă pe Cezar și să revină în tabăra bandiților, unde cei doi colegi o așteptau încărcați de emoție. „Dacă nu vine, înnebunesc”, a declarat Gabi Toader, care a admis că în ciuda conflictelor care au apărut, formează o echipă puternică.

 

În casă, atmosfera a fost una extrem de încărcată, pentru că Paul Diaconescu a fost ținta colegilor lui într-un conflict ce nu pare că s-a încheiat! După ce Anna Lesko a simțit nevoia să spună tuturor cât de deranjată a fost de atitudinea orășeanului, toți fermierii au discutat despre schimbările lui de comportament și despre faptul că nu-și merită locul în competiție.

 

Să fie oare acest conflict, începutul sfârșitului pentru Paul în competiţie ? Vor devenii bandiții o forță de temut pentru fermierii care încă nu știu de existența lor ? Toate acestea și multele altele, nu pot fi ratate, săptămâna viitoare, în noile ediții din Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending