Connect with us

Business

Andrei Ursachi si Valentin Nicoara – Romani de succes in lume! Vear, pantalonii special pentru biciclisti

Published

on

Doi tineri antreprenori din Suceava au obtinut 127.000 de dolari printr-o campanie incheiata cu succes pe Kickstarter, pentru finantarea productiei unui pantalon de ploaie pentru biciclisti.

 

Ideea apartine unuia dintre fondatori, student la master in Danemarca iar dezvoltarea produsului a luat cateva luni de zile. Antreprenorii spun ca vor produce in Romania si vor incerca sa vanda, din propriul magazin online, peste tot in lume. StartupCafe.ro a discutat cu Valentin Nicoara si Andrei Ursachi despre ce ar trebui sa invete un antreprenor din experienta unei campanii de crowdfunding. 

 

Omul cu ideea produsului este suceveanul Valentin Nicoara, un inginer de mediu cu master in stiinte durabile, absolvit la o facultate daneza. Valentin si-a mai incercat norocul in comertul online dar fara succese notabile. A pornit la noul drum cu un alt sucevean interesat de antreprenoriat.

Andrei Ursachi, un antreprenor “in serie” cum se descrie el, cu sase magazine online – blanuri, accesorii de telefoane, ceasuri de mana, lenjerii de pat – dar si o mica agentie de publicitate.

Andrei a devenit un fel de “business angel” pentru Valentin si asa a aparut, pe Kickstarter, Vear – o pereche de pantaloni cu care cei doi si-au propus sa faca bani. Nu in Romania, de unde au doar doi clienti, ci in lumea larga.

 

 

Video Credit: StartupCafe

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending