Connect with us

A-Z NEWS

Andrei Zaharescu îşi probează îndemânarea (galerie foto)

Published

on


Prezentatorul Observatorului este invitatul lui Dan Negru la Câştigi în 60 de secunde.

După Victor Ciutacu şi Simona Gherghe, a venit rândul unei alte persoane publice să îşi demonstreze îndemânarea. Andrei Zaharescu va participa marţi, 19 aprilie la Câştigi în 60 de secunde.

Vedeta Antenei 1 nu a venit singur, ci însoţit de cei doi copii ai săi. Eva şi Petru sunt cei mai înfocaţi susţinători ai tatălui lor, iar daca va câştiga, sigur nu îi va lăsa nerecompensaţi.

Prezentatorul Observatorului de la ora 23 va trebui sa treacă prin mai multe probe. Printre acestea se numără Marele Domino sau Balonul de săpun. La aceasta din urmă, concurentul trebuie să direcţioneze, suflând, un balon de săpun printr-un cerc, în mai puţinde 60 de secunde. Dacă a reuşit Andrei Zaharescu să treacă de această probă, telespectatorii vor vedea marţi, de la 20.20 doar la Antena 1.

După ce la prima emisie l-a avut invitat special pe Victor Ciutacu, in a doua editie a fost rândul Simonei Gherghe să îşi demonstreze îndemânarea. Romanii au ales sa fie alaturi de Antena 1 si de cel mai tare gameshow al momentului. Telespectatorii au fost cuceriţi şi de ingeniozitatea probelor la care Câştigi în 60 de secunde îi supune pe concurenţi, iar show ul prezentat de Dan Negru a fost preferat de telespectatori.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending