Andy Garcia si Leo DiCaprio, despre ultimele lor filme, la “Lumea Pro Cinema”

1
665

In editia de duminica, 28 martie, a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 15:30, invitatii sint Andy Garcia si Leonardo DiCaprio, dar si Jennifer Aniston si Gerald Butler, aflati in atentia tuturor cu ultimul lor film – “Recompensa cu bucluc” (“The Bounty Hunter”).


In aceasta comedie, Butler este un tip sarmant pe nume Milo, un  vinator de recompense a carui noua misiune este s-o aduca la tribunal pe ..fosta sotie, interpretata de Jennifer Aniston.

Cel mai mediatizat cuplu din acest moment, de la Hollywood, a ramas cu impresii diferite de la filmari: Gerard stie de ce personajul lui o iubeste pe fosta nevasta chiar si dupa ce s-au despartit, iar Jennifer  a descoperit ca poate alerga cu usurinta pe tocuri ametitoare…

Leonardo DiCaprio va marturisi la “Lumea Pro Cinema” visul sau (mai mult sau mai putin) secret. De trei ori nominalizat la premiul Oscar, actorul, in virsta de 35 de ani, spera ca “Shutter Island”, ultimul sau film, la care a fost cooptat de Martin Scorsese, sa-i aduca pretioasa statueta. DiCaprio mai marturiseste ca premiile Academiei reprezinta pentru el recunoasterea suprema.

Andy Garcia face valuri… de aceasta data cu “City Island”, pelicula aleasa cea mai buna comedie de familie la Festivalul de Film Tribeca. Starului i- placut atit de mult scenariul, incit a preluat imediat si atributiile de producator. Garcia il interpreteaza pe Vince Rizzo, un ofiter a carui ambitie ascunsa este sa devina actor. Partenera sa este Julianna Marguiles, cunoscuta din serialul “Spitalul de urgenta”. Una dintre protagonistele comediei “City Island”este chiar fiica lui Andy Garcia, care isi interpreteaza rolul … din viata reala.

Tot in aceasta editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii pot afla amanunte de la filmarile productiei “Toy Story 3”.

Comentarii