Connect with us

LIFE STYLE

Ane lansează videoclipul piesei „Când mă ia”

Published

on

ANE revine primăvara aceasta cu o nouă piesă, Când mă ia, cu un ritm și un vibe aparte. Piesa face parte dintr-o poveste de 2 piese care se completează și care ilustrează două perspective asupra dragostei, una realistă, asa cum este în prima piesă, iar cea de a doua reprezentând o perspectivă idealizată asupra iubirii.

Povestea piesei este reprezentată de obsesia pe care o dezvolti atunci cand te indragostesti de un om si esti capabil sa faci lucruri nebunesti ca sa-l tii langa tine cu orice pret. Piesa este rezultatul muncii unei intregi echipe, din care fac parte Ane, Emanuela Oancea, Enri Demi.

Cine este ANE?

Pe ANE publicul o cunoaște de la piesa „Cad în gol”, o colaborare alături de Horace, pe care a lansat-o sub numele de Ana Pal si mai apoi de la cea mai recenta piesa, Bailar. S-a născut în Deva, unde a inceput sa cante inca de mica, sustinuta de parinti si indrumata catre Liceul de Arte Sigismund Todut. A studiat pianul, canto si jazz, acumuland, astfel, 12 ani de studiu muzical. A participat la numeroase concursuri si evenimente ca pregatire pentru admiterea la Conservator.

“Sunt o fire care acum se inspira din absolut orice. Mama mea a fost prima sursa de inspiratie, ea m-a introdus intr-o sfera muzicala diferita de cea pe care o vedeam in jurul meu, predominant interantionala ascultand artisti R&B sau soul-pop, precum precum Etta James, Michael Jackson, Erykah Badu. Am combinat toata aceasta pasiune, am adaugat influentele proprii, mi-am imbunatatit imaginatia si astfel mi-am dezvoltat si dorinta de a scrie. Stilul meu are influente plecate de la artisti precum Danileigh, Kehlani, Jhene Aiko sau Rihanna.”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending