Angela Gheorghiu canta de Zilele Bucurestiului in Piata Constitutiei ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Angela Gheorghiu canta de Zilele Bucurestiului in Piata Constitutiei !

Published

on

Celebra soprană Angela Gheorghiu revine în România, unde va susţine, pe 19 septembrie, un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, alături de Orchestra Filarmonică, se arată pe site-ul oficial al artistei.

De asemenea, Vlad Miriţă, unul dintre partenerii frecvenţi de scenă ai sopranei, a afişat pe site-ul său oficial că va concerta alături de Angela Gheorghiu, pe 19 septembrie, în cadrul evenimentului Zilele Bucureştiului.

Gheorghiu şi Miriţă au mai concertat împreună şi pe 9 august, în încheierea festivalului Tuscan Sun. Ei au interpretat lucrări de Giacomo Puccini, Alfredo Catalani şi Gaetano Donizetti.

În luna iunie a acestui an, Angela Gheorghiu a concertat la Teatrul Naţional Bucureşti, alaturi de pianistul A. Grigore , într-un spectacol la care au mai participat artişti precum Radu Beligan şi Victor Rebengiuc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending