Connect with us

ALL MEDIA

Angelei Similea i-au fost alaturi numerosi fani la lansarea albumului “Anii 80, vol.4” (galerie foto)

Aceasta si-a lansat mult asteptatul album “Anii 80, vol.4” in cadrul unui dublu eveniment, organizat de Ovo Music, casa de productie condusa de catre Ovidiu Komornyik.

Dublu eveniment deoarece lansarea a avut loc in zile si locatii diferite, vineri si respectiv sambata 17-18 Decembrie la Galeria Real Vitan si respectiv Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Avatar

Published

on

Fanii Angelei Similea au primit din partea artistei un frumos cadou in ajunul sarbatorilor.

Aceasta  si-a lansat mult asteptatul album “Anii 80, vol.4” in cadrul unui dublu eveniment, organizat de Ovo Music, casa de productie condusa de catre Ovidiu Komornyik.

Dublu eveniment deoarece lansarea a avut loc in zile si locatii diferite, vineri si respectiv sambata 17-18 Decembrie la Galeria Real Vitan si respectiv Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Cel care a deschis acest frumos eveniment a fost Lucian Nuta (Art Director Ovo Music), cunoscut publicului larg din numeroasele filme romanesti si videoclipuri in care a jucat, unele dintre ele nu tocmai putine le-a  regizat pentru nume sonore ale muzicii usoare romanesti precum Angela Similea, Ovidiu Komornyik, Flavia Stoica, Alina Mavrodin ..si multi altii..

La invitatia acestuia s-au alaturat pe scena Ovidiu Komornyik si Angela Similea, care au ales sa ii colinde pe cei prezenti, astfel cei doi mari artisti au interpretat “E noaptea de Craciun“.

Dupa ce si-au colindat fanii  interpretand acest frumos cantec, Angela Similea l-a rugat pe Ovidiu sa ii permita sa cante si cateva melodii care se regaseau pe acest nou album.

Astfel  a interpretat  cele mai frumoase melodii care se regasesc pe acest album, diferiti compozitori, aceasta preferand sa se consulte cu fanii sai prezenti, in alegerea compozitorilor ale caror cantece le interpreta. .

Inainte de a incheia minirecitalul, Angela a dorit sa le transmita fanilor sai gandurile bune pentru sarbatori, dar nu oricum ci tot prin cantec alaturi de producatorul acestui album, care totodata este si colegul alaturi de care sustine niste concerte deosebite Ovidiu Komornyik.

Cei doi artisti au interpretat astfel in final inca un colind “E noaptea cea mai lunga” spre incantarea celor care  participau la eveniment.

Lansarea s-a incheiat cu mult asteptata sesiune de autografe care parea ca nu se mai termina, asa cum de altfel este cu siguranta obisnuita si artista, cu sustinerea si dragostea fanilor sai care mereu i-au fost aproape.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending