Angelina Jolie, Jennifer Aniston si Julia Roberts, la “Lumea Pro Cinema” (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Angelina Jolie, Jennifer Aniston si Julia Roberts, la “Lumea Pro Cinema” (galerie foto)

Published

on

Parada a frumusetii in editia din 22 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 16:00 – Angelina Jolie, Jennifer Aniston si Julia Roberts sint invitate sa vorbeasca despre ultimele lor filme.

“Salt”, ultimul film al Angelinei Jolie, este intr-o campanie puternica de promovare in Europa. Vedeta, care a impresionat cu look-ul impecabil la premiera filmului, a marturisit cit de dificila a fost pregatirea fizica pentru acest rol, cu atit mai mult cu cit nascuse gemeni, cu opt luni in urma.

Toata lumea a asteptat-o cu nerabdare pe Julia Roberts la premiera filmului “Manica, roaga-te, iubeste” (“Eat, Pray, Love”) de la Los Angeles, cu atit mai mult cu cit aceasta anuntase ca s-a ingrasat 5 kilograme in timpul filmarilor. Javier Bardem, partenerul Juliei Roberts in acest film, intr-una dintre primele aparitii publice dupa casatoria cu Penelope Cruz, si-a etalat mindru verigheta.

Ce amintiri de nesters are Roberts de la filmari? In primul rind pastele italiene, spune actrita, insa nu poate uita nici intilnirea cu Elizabeth Gilbert, autoarea cartii care a inspirat aceasta productie. Javier Bardem marturiseste in interviul pe care telespectatorii il pot vedea la « Lumea Pro Cinema” ca spera sa nu fie niciodata obligat sa aleaga intre hrana, dragoste si spiritualitate.

Au existat si ceva probleme la filmari, spune regizorul Ryan Murphy si anume la … scenele de amor dintre protagonisti.

Jennifer Aniston viseaza sa devina mamica! Insa nu in realitate, ci in filmul “Switch”, in care joaca rolul unei femei trecute de 40 de ani, care devine mama prin inseminare artificiala. La “Lumea Pro Cinema”, Jennifer Aniston va vorbi despre acest film, despre pictorialul in care a interpretat-o pe ..Barbra Streisand, dar si despre planurile ei de a trece in spatele camerelor de filmat.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending