Connect with us

Animaţie

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film, „Craig înainte de dumbravă”

Published

on

Reclame

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emmy, ajunge pe ecrane cu un nou film, „Craig înainte de dumbravă”. 

Înainte de a deveni figura emblematică a serialului Craig și dumbrava, el a fost pur și simplu Craig – un nou venit în oraș, care tânjea să se reunească cu vechii săi prieteni și să se întoarcă la fosta sa casă. 

Cu toate acestea, după ce a descoperit o comoară ascunsă lângă pârâul din apropiere, capabilă să îi îndeplinească dorința, Craig pornește într-o călătorie riscantă pentru a o găsi, făurind noi prietenii și evitând, totodată, o bandă formidabilă de pirați hotărâți să distrugă pârâul.

Pregătește-te să descoperi începuturile aventurilor celui mai mare trio de exploratori din dumbravă – Craig, JP și Kelsey. 

Noul film readuce în fața publicului personajele îndrăgite, precum Craig, strategul și liderul grupului, JP, personajul comic și plin de compasiune, și Kelsey, luptătoarea plină de viață, împreună cu familia lui Craig, familia Williams – Nicole, Jessica, Duane și Bernard.

„Craig înainte de dumbravă” se desfășoară înainte evenimentelor din seria „Craig și dumbrava”, astfel Craig Williams este un tânăr timid, nou-venit în oraș, care se găsește, la scurt timp după, pornind în aventura vieții sale – cu hărți ale comorilor, corăbii de pirați și un răufăcător hotărât să distrugă dumbrava. 

Produs de studiourile Cartoon Network, filmul este creat de regizorii Matt Burnett și Ben Levin, în regia Najjei Porter. Scenariul este scris de Matt Burnett și Ben Levin după o poveste de Matt Burnett, Tiffany Ford, Ashleigh Hairston, Ben Levin, Dashawn Mahone, Najja Porter și Jeff Trammell. Producători executivi sunt Matt Burnett, Ben Levin, Sam Register, Rossitza Likomanova, producătoarea Lisa Zunich și producătoarea asociată Susan Varghese. 

Dar asta nu e tot, Craig se alătură întregii găști Cartoon Network pentru colecta deșeuri electronice într-o cursă electrizantă! Cartoon Network a făcut echipă cu Envision Racing pentru a crea cea mai tare cursă virtuală în Roblox. Concurează cu prietenii tăi pe un traseu nebunesc care te poartă prin toate serialele tale preferate, inclusiv o cursă rapidă prin Dumbravă!

Scopul jocului este să parcurgi trei ture în jurul traseului și să încerci să ajungi pe primul loc! Adună power-up-uri grozave în timp ce concurezi pentru a-ți oferi un avantaj și pentru a-ți depăși adversarii – printre care se numără creșteri de viteză, plasturi de gheață și multe altele! 

Jucătorii pot, de asemenea, să se plimbe prin dumbravă, să își personalizeze mașina cu elemente specifice Craig și dumbrava, cum ar fi o cască de curse cu Mortimer. Însă, jucătorii pot și să îl aibă pe Craig alături de ei ca pasager în mașină.

Advertisement

Craig înainte de dumbravă poate fi urmărit pe Cartoon Network România din 8 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică timp de trei săptămâni, iar jocul Cartoon Network x Envision Racing poate fi găsit pe Cartoon Network Game On!

Sursă foto: Cartoon Network

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending