Connect with us

Animaţie

Animație vibrantă, noi personaje și aventuri în noua serie – Thomas și Prietenii săi: Toate motoarele pornite

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network
Reclame

Bine ați venit la bordul noului serial de televiziune care reimaginează franciza clasică Thomas & Prietenii săi.

Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite ajunge la Boomerang, pe 30 mai 2022, și prezintă o nouă abordare a celebrei povești cu locomotive cu trăsături umane. O animație 2D vibrantă, cu o colecție de personaje noi și amuzante menite să inspire publicul.

Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite este cea de-a patra adaptare majoră pentru renumitul serial animat pentru copii din istoria sa longevivă de 75 de ani. Noua serie îl urmărește pe Thomas, mai jucăuș și mai deschis ca niciodată, ca erou al propriei sale aventuri. Alăturați-vă lui Thomas în timp ce se străduiește să devină motorul numărul unu prin încercări și erori, în timp ce se bucură de faptul că este un copil. Bineînțeles, Thomas va avea în continuare prietenii alături de el în fiecare aventură.

Prezentând 26 de lecții de viață socio-emoționale, cognitive și fizice de-a lungul seriei, printre care: prietenia, principiul alternanței – pentru a înțelege importanța beneficiului sau responibiltății comune, munca în echipă, încrederea în sine și empatia, Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite este serialul ideal pentru a-i educa și implica totodată pe cei mici în acțiuni de responsabilizare față de cei din jur dar și față de ei înșiși, timp în care și atenția părinților este captată în egală măsură. 

Nu-i ratați pe Thomas, Percy, Diesel și mulți alții, în timp ce se deplasează cu toată viteza în jurul Insulei Sodor și își croiesc drum spre succes!  Premiera noului serial va avea loc pe 30 mai. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending