Connect with us

Emisiuni

SHOW | 17 ani de Hi-Q la Vara pe val de la TVR 1, iar Marius Mihalache şi Fanfara 10 Prăjini vin la TVR 2

Published

on

Săptămâna a patra de Vara pe val începe în forţă la TVR 1. Echipa condusă de căpitanul Dan Helciug anunţă telespectatorilor mare petrecere mare în această seară pe plaja Tan Tan din Mamaia. Deşi îi întâlniţi în fiecare dimineaţă la Vara pe val de la TVR 1, membrii trupei Hi-Q vor fi invitaţii speciali ai emisiunii de seară Vara pe val. Din această seară. Motivul? Cei trei Hi-Q vor avea parte de o petrecere surpriză la aniversarea celor 17 ani de când trupa a început să cânte. Emisiunea este transmisă în direct şi pe tvrplus.ro.

„Pe 29 iulie se împlinesc 17 ani de când am lansat prima melodie. Culmea, eram tot la mare când producătorul nostru de la Braşov ne-a sunat că trebuie să înregistrăm prima melodie. Luni seară sărbătorim cei 17 ani de Hi-Q în emisiunea lui Dan Helciug, urmând ca după aceea să continuăm concertul pe plajă. Am ţinut să punctăm acest moment important pentru noi cu TVR 1. În emisiune vom interpreta două melodii – una cu Jo şi cealaltă cu Dan Helciug – şi sunt foarte curios să văd ce surprize ne pregăteşte echipa de realizatori de la TVR 1”, ne-a spus Florin Grozea.

„În fiecare an am sărbătorit ziua de 29 iulie. Îmi amintesc de momentul aniversar Hi-Q de 10 ani când am avut un concert în discoteca Tineretului de la Costineşti. Imagini filmate de atunci se pot vedea în videoclipul melodiei Bună dimineaţa. La aniverarea noastră de 15 ani, apoi, am avut un concert maraton în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Spectacolul a durat atunci peste patru ore şi am cântat toate piesele noastre de până la acel moment. Anul acesta, pe lângă concertul din această seară, mai pregătim un mare eveniment pe 4 august, tot la Discoteca Tineretului, unde fanii noştri vor putea asculta melodii din toate etapele trupei”, a continuat Florin.

Fanii Hi-Q au la dispoziţie, pe pagina de Facebook Vara pe val, un top al celor mai îndrăgite 17 melodii ale trupei, propus chiar de membrii Hi-Q. Aici, fanii pot comenta şi pot transmite gândurile lor către Dana, Florin şi Mihai.

Tot de astăzi, echipa delfinilor de la TVR 1 a primit întăriri: prezentatoarea ştirilor sportive de la TVR 1, Eda Marcus, se alătură echipei formate din Dalia Puşcă, Jo, Nuami Dinescu, Raluca Guslicov şi conduse de Dan Helciug. Recent întoarsă din luna de miere petrecută în Italia, Eda se va folosi de farmecele şi atuurile ei să adune cât mai multe LIKE-uri pe pagina de Facebook Vara pe val pentru echipa delfinilor de la TVR 1.

Nici echipa TVR 2 nu se lasă mai prejos şi a pus la cale pentru telespectatori şi spectatorii de pe plajă o petrecere specială. Adrian Enache, Andreas, Diana, Miss G şi Eveline vor avea invitaţi de excepţie care vor garanta o seară de excepţie, cu muzică interpretată de: Marius Mihalache, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Stelu Enache şi fanfara 10 Prăjini.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau