Connect with us
Avatar

Published

on

Astazi, ACASA GOLD implineste 2 ani ! De 2 ani publicul s-a bucurat de cele mai frumoase povesti si a patruns in universul magic al iubirilor nemuritoare!

Si in 2014 farmecul telenovelelor de aur va surprinde telespectatorii cu actori celebri si momente pline de emotie in productii precum: “Que bonito amor”, “Minciuna” (“La mentira”), “Suflet vandut” (“La que no podia amar”), “Refugiul” (“Un refugio para el amor”) si “Regina Sudului” (“Reina del Sur”).

“Que bonito amor”, telenovela de succes cu faimosii actori Danna Garcia si Jorge Salinas in rolurile principale, va fi difuzata la ACASA GOLD chiar din 15 aprilie, in zi de sarbatoare si va continua sa bucure publicul in fiecare zi, de la ora 17.00.

O alta productie impresionanta difuzata la ACASA GOLD este “Suflet vandut” care ii are ca protagonisti pe Ana Brenda Contreras si Jose Ron. Ratingurile obtinute in SUA in numai prima saptamana de la difuzare au propulsat telenovela in topul celor mai vizionate pelicule de acest gen.

În rolurile principale din “Refugiul” sunt Gabriel Soto (“Predestinaţi” şi “Forţa destinului”) şi Zuria Vega. Personajul jucat de Gabriel Soto este un om de afaceri influent, dar generos şi protector cu persoanele dragi. Pentru acest rol, actorul şi-a schimbat look-ul. Zuria Vega joacă pentru a doua oară un rol principal, după cel din “O mare de pasiune”. Vega interpretează rolul Lucianei, o tânără modestă, dar puternică, care este părăsită de bărbatul pe care îl iubeşte. Ea hotărăşte să îşi crească fiul singură şi să se răzbune pe cei care au făcut-o să sufere.

Tot in 2014, fanii frumoasei actrite Kate del Castillo se vor bucura de prezenta acesteia in doua telenovele de mare succes: “Regina Sudului” si “Minciuna”.

„Regina Sudului”, super producţia a cărei protagonistă este Kate del Castillo a câştigat premiul pentru “Cea mai bună telenovelă” şi “Cea mai bună actriţă” în cadrul premiilor “People en Espanol”, în anul 2011. De asemenea, telenovelă a primit nominalizări la categoria “Telenovela Anului” şi totodată s-a remarcat la capitolul “Cea mai bună interpretare feminină” în cadrul “Premios tu mundo 2012”, în Mexic.

Din 26 mai, in fiecare zi, de la ora 22.00, Kate del Castillo si fermecatorul actor Guy Ecker le vor face serile mai frumoase telespectatorilor de la ACASA GOLD in telenovela “Minciuna”, care face parte din Colectia Gold. Productia Televisa expune rivalitatea a două femei, una bună şi cealaltă rea, amândouă bănuite că ar fi provocat sinuciderea unui bărbat. Fratele acestuia jură să-i răzbune moartea, însă sfârşeşte prin a se îndrăgosti de una dintre femei.

Calatoria in lumea telenovelelor nemuritoare continua si in 2014 la ACASA GOLD! De 2 ani aici e lumea ta!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending