Aniversare cu surprize pentru Marina Almasan

0
684

Este deja cunoscută tradiţia că Marina Almăşan îşi sărbătoreşte, de ani buni, ziua de naştere alături de echipa sa din TVR, la o masă festivă organizată, de regulă, la un restaurant. Numai că anul acesta, ghinionul a făcut ca ziua Marinei să se suprapună cu o zi de mună intensă la Braşov, pentru emisiunea sa „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

 

Aşa că realizatoarea TVR a lăsat orice planuri pentru petrecere deoparte şi şi-a “suflecat mânecile” pentru înregistrări, fără să-şi închipuie că, de această dată, ea urma să aibă parte de surprize.

Ele au venit atât din partea colegilor, prietenilor şi admiratorilor, dar şi din partea echipei hotelului Aro – locaţia de filmare a emisiunii TVR – care i-a oferit Marinei un delicios tort de ciocolată.

 

“Până la intrarea în emisie am tot primit telefoane și flori, surpriza cea mare constituind-o tortul inopinat, oferit de gazdele de la ARO, pe ultima sută de metri ai emisiunii”, a povestit Marina Almăşan.

Aşa cum declară vedeta TVR “aniversarea mea din acest an va fi una cu adevărat de neuitat pentru că pe lângă echipa mea, de această dată am avut ocazia să am alături şi nişte oameni extraordinari, braşoveni cu performanţe uluitoare”.

 

Despre ce este vorba puteţi afla sâmbătă, 6 iulie, de la ora 15.00, la „Femei de 10, Bărbaţi de 10” – într-o ediţie specială realizată cu ocazia Festivalului Naţional de Dans “Regalul Dansului”, organizat de Casa de Cultură a Studenților din Brașov.

 

“Pentru această sâmbătă realizatorii vă propun o ediție cu multă mișcare, cu interviuri inedite și surprize… cu nemiluita! Printre invitaţi se numără campionul Mihai Covaliu, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, Ministrul Tineretului si Sportului – dl. Bogdan Constantin Matei, jurnalista Mihaela Tatu, vedeta Luminița Anghel, precum și talentații studenți, membri ai trupelor de dans laureate la Festival”, a adăugat realizatoarea TVR.

 

Comentează aici: