Anna Lesko ❤️ Culita Sterp - Ivanko - in top pe YouTube - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Anna Lesko ❤️ Culita Sterp – Ivanko – in top pe YouTube

Published

on

Culiță Sterp și Anna Lesko au lansat anul trecut o melodie împreună, la care au filmat și un videoclip ce se bucura de zeci de milioane de vizualizari pe you tube .

Cei doi cântăreți au vorbit despre colaborarea lor, în urma căreia s-au împrietenit. Întrebarea cârcotașilor este evidentă: cât de mult s-au împrietenit?

Anna Lesko și Culiță Sterp, în friendzone

Melodia „Ivanko”, cântată de Anna Lesko în ucraineană alături de tânărul din Hațeg, are un succes destul de important pe Youtube.

Prezenți la Teo Show, cei doi au vorbit despre relația lor specială, după ce pe internet au apărut mulți fani care i-au cuplat.

Chiar dacă sunt doar amici, simpli colaboratori, atât Culiță și Anna au lăsat o portiță deschisă unei cunoașteri mai apropiate.

După ce a vorbit despre prietenia cu focoasa Anna Lesko, Culiță a cântat melodia cu ea în platoul de la Kanal D și toată lumea a putut să remarce cât de timid a fot în preajma apetisantei cântărețe.

Bursucu l-a întrebat pe Culiță dacă și-ar fi dorit vreodată ceva mai mult de la Anna Lesko, insinuând că e vizibil că îi cam fug ochii după ea, la care Culiță a fost foarte sincer cu răspunsul.

„Ne-am împrietenit foarte bine, de ce să stricăm prietenia?”

„Cum să-mi doresc? Ne-am împrietenit foarte bine, de ce să stricăm prietenia? Dacă o fată ajunge în friendzone, mda… Pot să fiu prieten cu beneficii”, a mărturisit cântărețul de manele din Țara Hațegului.

Advertisement

„Lăsați-l pe băiat în pace. Se disculpă atât de tare încât pare deja dubios”, a intervenit Anna ca o mămică protectoare.

„Cum să nu-mi imaginez ceva când o persoană e atât de completă și de complexă?”, a continuat Anna făcându-l pe Culiță să roșească în direct.

„Nu credeam că Anna e atât de vocală și se pliază bine în orice situație. Nu credeam că e copilăroasă și se potrivește oriunde”, a spus Culiță întrebat fiind ce anume l-a surprins atunci când a cunoscut-o pe celebra artistă cu origini rusești.

Sursa: https://www.fanatik.ro/

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending