Connect with us

Emisiuni

Antena 1 aduce în curând cel de-al treilea sezon “Burlacul” (galerie foto)

Published

on

În curând, telespectatorii Antena 1 se vor bucura de un nou sezon al show-ului de succes “Burlacul”. Cel mai bun băiat rău îşi caută jumătatea, iar cele 20 de fete care se vor lupta pentru a-l cuceri au fost alese. După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat jumătatea, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, a venit rândul unui alt burlac celebru să îşi caute sufletul pereche.

Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor în serialul “Narcisa Sălbatică”, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena 1. La castingul pentru noul sezon “Burlacul” s-au înscris sute de fete, însă doar 20 dintre ele vor intra în competiţia pentru inima Burlacului. Sunt tinere, frumoase şi au pentru ce lupta: un tânăr şarmant, cu un look fresh, pasionat de actorie şi regie.

Cea care poate ajunge la sufletul Burlacului trebuie să fie puternică, dar totodată feminină, deşteaptă şi cochetă, iar cel mai important să îşi dorească ca împreună cu el să întemeieze o familie. Aspectul fizic este şi el foarte important pentru Burlac, însă nu suficient. Ele sunt cele care au primit şansa de a-l cuceri pe Burlac:

Cristina Kudor Bandi are 22 de ani, este din Târgu Mureş şi este studenta la Universitatea de arta si design Cluj.

Alexandra Cristea are 22 de ani, este din Bucureşti şi este animatoare. Este pasionată de dans, fotografie şi desen.

Cristina Claudia Retzler are 24 de ani şi un copil de 9 ani. Este din Sibiu şi este model, iar în trecut a colaborat cu Cătălin Botezatu în prezentările sale.

Iulia Rebegea are 22 de ani, este din Piatra Neamţ. Este balerină şi dansul este viaţa ei.

Alexandra Centea are 19 ani, este din Baia Mare şi este studentă. Spune despre ea că este foarte sensibilă şi delicată, iar alura sa angelică vine să completeze această descriere.

Alexandra Pîrîianu are 21 de ani, este din Piteşti şi momentan este studentă. Îşi doreşte foarte mult o carieră în televiziune. Este pasionată de fotbal.

Alexandra Popa are 22 de ani, este din Câmpia Turzii şi este contabilă. Spune despre ea că este descurcăreaţă, puternică şi uşor vulcanică. Vrea stabilitate şi nu caută celebritate.

Georgiana Ştefan are 23 de ani, este din Bucureşti şi este studentă. Este o fire optimistă, amuzantă, persuasivă şi totodată impulsivă.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending