Connect with us

Emisiuni

ANTENA 1: Alina Pușcaș, Anisia Gafton, Julia Jianu și Alin Pascal fac echipă cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la “FANtastic Show”

Published

on

Reclame

Fantasticii căpitani ai acestei veri, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, și echipele lor sunt gata de spectacol sâmbătă, 5 august, de la ora 22.30, la “FANtastic Show”. Liviu va juca de data aceasta probele serii alături de Julia Jianu și Anisia Gafton, în timp ce Andrei promite un meci de mare ligă împreună cu ai săi coechipieri, Alina Pușcaș și Alin Pascal.

 

Neluțu cel bun și Zuza, exigenta sa parteneră, alias Pepe și Paula Chirilă, vor evalua, ca de obicei, de la masa juriului, prestațiile celor două echipe, în timp ce Florin Ristei va face oficiile de gazdă a show-ului și de arbitru al meciului. Chiar dacă scorul campionatului a ajuns la 5 la 2 pentru Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu nu renunță „la luptă” și promite să reducă din diferența de pe “tabela de marcaj”.

 

Distracția va fi maximă și sâmbăta aceasta, pe „terenul de joc” de la “FANtastic Show” unde Liviu, Andrei și colegii lor vor avea de pregătit clătite umplute, fără să vadă ingredientele, la proba “Mâinile nebune”, își vor aminti de copilărie când vor sări un “Șotron” un pic altfel și vor executa un dans în condiții speciale, la proba “Mingile muzicale”. “Masa rotundă”, “Curentat cu castel de pahare”, “Foto puzzle”, “Proba de grup”, “Darts cu baloane”, “Mini-fotbal” și “Memoria” sunt celelalte probe pe care Julia, Anisia, Alina, Alin și căpitanii lor vor încerca să le câștige. Cu toții vor avea parte și de o mare surpriză, la “Proba de grup”, când, pe scenă, va urca un bun prieten al tuturor.

 

Ce vedetă va veni pe neașteptate la “FANtastic Show”, dar și care echipă va câștiga competiția acestei seri, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 5 august, de la ora 22.30, numai la Antena 1.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending