Connect with us

Grila de programe

Antena 1 aniversează “Primi 22” cu ediţii speciale ale show-urilor consacrate, filme şi reportaje

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

Pe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 22 de ani de la prima emisie. Evenimentul va fi marcat prin programe live și ediții speciale ce se vor desfășura de-a lungul întregii zile.

Neatza cu Razvan si Dani” va da startul unei zile de sărbătoare. Dani explică: “Pentru că facem matinal, ne-am obișnuit ca atunci când se organizează o petrecere să fim și cei care dăm tonul, și cei care prezintă, și cei care fac curățenie a doua zi dimineață, după ce pleacă ultimul invitat.

Deci, pe scurt, duminică, între 9.00 și 11.00, ne veți vedea în febra pregătirilor pentru petrecerea celor 22 de ani de Antena 1.

Razvan si Dani

Razvan si Dani

Nu vă ascundem că seria petrecerilor nu se oprește aici: de 1 Decembrie, vom avea o ediție specială, eminamente rurală. Vă zic cu toată sinceritatea că merită să ne urmăriți.” “Dani zice bine: vă rog, nu ieșiți din cuvântul lui, că are mare dreptate! În plus, vă mai vând un pont:  numărul ăsta – 22-  înseamnă vârsta pe care o aveam Dani și cu mine când am venit în București. îmi amintesc că voiam atunci, neapărat, să ajungem pe aceeași “sticlă” pe care era Brenciu.” – declară Răzvan.

Neatza cu Răzvan și Dani” pregătește, de ziua Antena 1, de la ora 9.00, la ora 11.00, o ediție specială, cu invitați speciali: Horia Brenciu, Randi, Lidia Buble, Florin Ristei, trupa Maxim, care vor cânta live și vor sufla în cele 22 de lumânări ale tortului aniversar.

Ștafeta va fi preluată apoi de Simona Gherghe și Dan Negru într-o ediție specială “Acces Direct”. Pe parcursul a peste cinci ore de emisie desfășurată în direct, între orele 14.00 – 16.00, respectiv între orele 17.30 – 19.00, telespectatorii vor viziona câteva dintre cele mai bune momente ale Antenei 1, din primii 22 de ani de existență și îi vor descoperi pe acei oameni cărora postul de televiziune din Băneasa le-a schimbat viața.

Porția de divertisment va fi completată de o noua editie “Ham Talent”. Diana Munteanu, Pepe, Mihai Petre, Beatrice Rancea si Gabriel Cocu vor fi luați din nou prin surprindere de puterea și frumusetea prieteniei dintre oameni și animale. Antena 1 va difuza unul dintre cele mai asteptate momente ale acestui sezon, un numar excepțional de disk-dogging. De asemenea, în ediția din 29 noiembrie telespectatorii îl vor puterea revedea și pe actorul Denis Ștefan, un mare iubitor de cai.

Juriul HAM TALENT ANTENA 1

Juriul HAM TALENT
ANTENA 1

30 noiembrie

Surpriza pe care Antena 1 le-a pregătit-o telespectatorilor pentru 30 noiembrie este revenirea mult așteptată a lui Mihai Bendeac. Luni, de la ora 20:30, postul din Băneasa va difuza prima ediție a emisiunii “În puii mei”, prima dintr-o mini-serie de patru episoade ce va fi transmisă în acest an.

Personaje noi, invitati surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de baza ale celui mai așteptat show de comedie.

MIHAI BENDEAC IN PUII MEI - ANTENA 1

MIHAI BENDEAC
IN PUII MEI – ANTENA 1

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

1 Decembrie

Tragedia petrecută în acest an la clubul Colectiv a stârnit reacţii absolut neaşteptate: dincolo de revoltă, pe zeci de mii de voci s-a cerut o schimbare profundă în societatea românească.

De 1 Decembrie, echipa Observator îşi propune să arate că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, că sistemele se vor îmbunătăţi doar atunci când cetăţenii vor pune presiune constantă asupra lor, când fiecare va face tot ce se poate pentru a corecta ceea ce nu e în regulă.

Editiile Observator din 1 Decembrie vor difuza o serie de materiale cu şi despre oameni care nu s-au resemnat, care au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca lumea în jurul lor să se schimbe, reportaje cu situaţii extrem de diferite: de la poveştile oamenilor care “treziţi” de drama din Colectiv au făcut ceva ca mâine lumea lor să arate mai bine, până la comunităţi care n-au mai aşteptat implicarea statului şi în ultimii ani au rezolvat necesitățile obligatorii unei vieţi civilizate: dispensar, şcoală, asfalt.

Pentru că de Ziua Națională românului îi place să petreacă, “Neatza cu Răzvan și Dani” organizează o petrecere 100% romanească.

Simona Gherghe aduce de 1 Decembrie începând cu ora 16.30 o ediție specială “Acces Direct” în care invitații vor fi familii celebre din România care au acceptat pentru o zi să facă un schimb de vieți cu românii mai putin norocoși.

De la 20.30, Antena 1 va difuza filmul “Nea Mărin Miliardar”,  un film de referință în cinematografia românească ce prilejuiește întâlnirea cu actori celebri precum Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Jean Constantin, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Stela Popescu și Colea Răutu.

OBSERVATOR ANTENA 1

OBSERVATOR
ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Emisiuni

Emisiunea “Jurnalul de seara” de la DIGI 24 isi schimba ora de difuzare!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

”Jurnalul de seară” și Cosmin Prelipceanu prezintă actualitatea zilei și a săptămânii de la 19:00 (luni-joi) și de la 21:00 (duminica)

“Jurnalul de seară”, principalul talk-show al Digi24, se va difuza de luni până joi, în intervalul 19:00 – 22:00, și duminica, în intervalul 21:00 – 23:00, începând de la sfârșitul acestei săptămâni. Cosmin Prelipceanu va deschide săptămâna de știri, încă din ajunul acesteia, cu o dezbatere despre subiectele de actualitate, la care vor participa actori importanți ai scenei politice și economice a României, jurnaliști, analiști și comentatori. De asemenea, principalul tronson al zilei, respectiv intervalul 19:00 – 22:00, va fi alocat aceleiași emisiuni, de luni până joi, într-un format mai interactiv și cu o agendă a discuțiilor pe teme politice, economice, sociale sau din actualitatea internațională, după o rețetă care încurajează diversitatea opiniilor și analiza nuanțată. Ediția de joi a emisiunii se va bucura, la fel ca până acum, de prezența în platou a  jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

“În ultimii ani, discursul public s-a bazat preponderent pe antagonizarea, demonizarea adversarului. Discursul mediatic a urmat același trend și, deopotrivă cu media, publicul resimte și manifestă puțin interes sau chiar dispreț față de tabăra adversă. Oamenii au nevoie, mai mult ca niciodată, de opinii avizate, de specialiști capabili să demonteze acest discurs al partizanatului și să-i facă să înțeleagă realitatea lumii în care trăiesc. În fiecare ediție a emisiunii, publicul va avea ocazia să întâlnească politicieni, politologi, economiști, lideri de opinie și jurnaliști. Alături de ei vom afla care sunt temele cu adevărat importante, subiectele care fac știri zi de zi, dar și pe cele care vor ghida agenda săptămânii viitoare”, a declarat jurnalistul Cosmin Prelipceanu.

Principalul talk-show de la Digi24 respectă valorile de echilibru, echidistanţă şi imparţialitate ale postului, întărind poziționarea televiziunii de știri a Grupului Digi | RCS & RDS în peisajul media autohton. Impresiile și comentariile telespectatorilor sunt binevenite și încurajate pe pagina Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/JurnaluldeSearaDigi24/ .

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

“Vrei sa fii milionar?”, doua editii pe saptamana si ora schimbata!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii de cultura generala, “Vrei sa fii milionar?”, difuzata la Kanal D in fiecare luni si marti, de la ora 22:30, a avut parte de experiente memorabile, alaturi de concurentii pe care i-a avut invitati, inca de la debutul ei in postura de prezentator al prestigiosului show. 

Teo Trandafir a remarcat la filmarile pentru “Vrei sa fii milionar?” felul in care fiecare dintre concurenti si-a facut strategia de a continua jocul sau de a se retrage cu suma de bani, fiecare dintre acestia calculandu-si sansele pe care le au, dar si punand in balanta un posibil esec financiar. Prima concurenta, pe care telespectatorii au putut-o urmari in editia de lunea trecuta, a cantarit bine o posibila nereusita in concurs, inainte de a se retrage cu suma de 1000 de lei.

Infruntarea problemelor de catre o persoana care se afla intr-un impas financiar este primul pas spre rezolvarea acestora. Teo Trandafir este de parere ca atunci cand cineva intampina situatii financiare dificile, increderea in sine si puterea de a trece peste acestea sunt foarte importante pentru a reusi.

“Daca insisti pe acea problema, nu ajuta la nimic, ci dimpotriva, este posibil sa o iei razna. Timpul inapoi nu il mai poti da, nu mai poti face nimic pentru a repara, asa ca trebuie sa tii capul sus. Singurul lucru pe care il poti face este sa mergi inainte”, a spus Teo Trandafir.

Pe Teo Trandafir, telespectatorii o pot urmari in fiecare luni si marti, de la ora 22:30, intr-o noua ipostaza, fata in fata cu potentiali milionari ai Romaniei, prezentand show-ul concurs “Vrei sa fii milionar?”, difuzat la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

“În fața ta” schimbă ora în acest weekend, pe Digi24

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Emisiunea de interviuri moderată de jurnaliștii Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru va fi difuzată pe Digi24, începând cu acest weekend, de la ora 13:30, în fiecare sâmbătă și duminică.

“Numărul românilor spectaculoși care au lucruri de spus, oameni care fac lucruri ce mișcă România este unul mult mai mare decât credem. Și, de fapt, noi asta vrem. Să îi aducem în fața dumneavoastră, să îi cunoașteți sau să-i redescoperiți, fie că e vorba despre oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business. Totul într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului”, a declarat Claudiu Pândaru.

“De sâmbătă noaptea, România va trece la ora de iarnă. Noi am anticipat și vom schimba inclusiv ora de difuzare a emisiunii, astfel încât să ne vedem pe lumină. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 13:30, dezbatem împreună cu cele mai apreciate personalități ale momentului temele care te frământă și te afectează”, a spus Florin Negruțiu.

Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, Cristian Mungiu, Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Dragoș Bucur și Gheorghe Hagi sunt doar câteva dintre personalitățile publice care, în ultimul an, au răspuns întrebărilor nu mereu comode ale celor doi jurnaliști.

Emisiunea își schimbă ora de difuzare în grila Digi24, dar își păstrează bunele obiceiuri. Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru vor aduce în continuare în fața publicului care apreciază jurnalismul de calitate subiectele zilei și, mai ales, oamenii de valoare.

Florin Negruțiu și-a început cariera de jurnalist ca reporter politic. Din 2005, s-a alăturat redacției Gândul, pe care a și condus-o, timp de trei ani. În prezent, realizează împreună cu Claudiu Pândaru emisiunea „În fața ta” la Digi24.

Claudiu Pândaru are peste 17 ani de experiență în mass-media. Pe parcursul carierei sale, a lucrat pentru câteva dintre cele mai puternice trusturi media din România și pentru Radio France International București. Începând din 2016, este corealizator al emisiunii „În fața ta” la Digi24.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending