Connect with us

Cei mai talentați copii sunt așteptați începând din 31 octombrie la preselecțiile pentru noul sezon “Next Star”. Dan Negru invită toți copiii pasionați de muzică, dans sau teatru, la castingul pentru cel de-al șaselea sezon al celui mai popular show de talente din România.

Așadar, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani sunt așteptați să-și demonstreze talentul, începând din 31 octombrie.

Preselectiile continuă după cum urmează: Marți, 3 noiembrie, se organizează preselecții pentru cel de-al șaselea sezon Next Star la Iași, la Palatul Copiilor (de la ora 11.00) și la Timișoara, la Palatul Copiilor (ora 11.00). Miercuri au loc preselecții la Suceava – Palatul Copiilor (de la ora 11.00), și la Oradea, la Palatul Copiilor (ora 12.00), joi 5 noiembrie, se caută copii talentați în Bacău, la Palatul Copiilor (ora 11.00) și în Baia Mare, la Palatul Copiilor (ora 11.00).

Vineri, 6 noiembrie, au loc preselecții la Piatra Neamț, la Palatul Copiilor (ora 11.00) și în Cluj, la Palatul Copiilor (ora 11.00). Preslecțiile din țară se încheie pe 7 noiembrie, la Brașov, la Palatul Copiilor (ora 11.00), și Sibiu, la Palatul Copiilor (ora 11.00).

NEXT STAR, ANTENA 1

NEXT STAR, ANTENA 1

dan negru NEXT STAR - Antena 1 NEXT STAR - seon nou Antena 1 next star PEPE antena 1 Finala de popularitate „Next Star”2 Serena Rigacci Next Star

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending