Connect with us

Reality Show

Antena 1: Daniel Chiriță și Mircea Zamfir, la duel în semifinala Ultimul Trib

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Urmează o probă cât toate la un loc, în această seară, de la ora 22.30, la Antena 1, în semifinala Ultimul Trib! Va fi o probă de foc pentru Daniel Chiriță și Mircea Zamfir, la capătul căreia doar unul dintre ei va ajunge în finală!

Pentru Daniel Chiriță și Mircea Zamfir, în această seară, de la ora 22.30, la Antena 1, se dă duelul decisiv! Cine pierde, pleacă acasă, iar cine câștigă va deveni al treilea finalist Ultimul Trib! ”Mi-e ciudă că am picat cu el! Fiecare o să dea 100%, iar cine va fi mai bun, va câștiga”, a spus Daniel Chiriță înainte de a porni la luptă.

Și campionul european la gimnastică Mircea Zamfir vede în el un adversar de temut, iar singurul regret este că acest duel are loc între ei în semifinală și nu în finală. ”Îl respect mult, dar el știe că o să primească din partea mea 100% și la asta mă aștept și din partea lui”, a spus Mircea.

Cine va fi al treilea finalist și cine va părăsi competiția, telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1, în semifinala Ultimul Trib!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending