Connect with us

AUDIENȚE TV

Antena 1 detronează Pro TV. Filmul care a luat fața serialului „Las Fierbinți”

Published

on

Popularul serial „Las Fierbinți” de la Pro TV a fost învins de un film ce a fost urmărit de 2,3 milioane de telespectatori din toată țara.

Nu este prima dată când respectivul film înregistrează audiențe extrem de bune, fiind de obicei difuzat în pragul sărbătorilor de iarnă.

Antena 1 a reușit audiențe mai bune decât Pro TV, sâmbătă seara, cu difuzarea filmului „Singur Acasă”. Peste 2,3 milioane de telespectatori s-au uitat la acesta, câștigând detașat bătălia cu „Las Fierbinți”.

Este adevărat că în ceea ce privește popularul serial, postul din Bdul. Pache Protopopescu a transmis o reluare a unui episod din 2017. Chiar și așa, serialul de comedie s-a ținut bine cu peste 1,8 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.

Pro TV a fost într-o medie normală de audiență, semn că filmul „Singur Acasă” de pe Antena 1 nu a rupt din publicul Pro TV. Asta înseamnă că sâmbătă seară Antena 1 a atras un public nou care nu se uită în mod normal la televizor.

Audiențe mai bune ca anul trecut

Filmul „Singur Acasă”, transmis de obicei în prag de sărbători de Crăciun, a înregistrat audiențe mai bune decât anul trecut, atunci când era difuzat de Pro TV. Pelicula cu Macaulay Culkin era urmărită în 2020 de aproximativ 2,2 milioane. Cifrele sunt însă departe de recordul înregistrat în anii 2013-2014, atunci când a strâns peste 2,7 milioane de telespectatori.

Pro TV a revenit însă în topul audiențelor sâmbătă seara cu un alt film clasic, „Greu de ucis”, cu Bruce Willis. Acesta a scos obținut au audiență de 900.000 telespectatori, din care jumătate de milion de la oraşe, puţin peste Antena 1 cu 870.000 de români pe intervalul filmului.

Audiențe la nivel național

Astfel, Antena 1 a ocupat prima poziție cu peste 2,3 milioane de telespectatori care s-au uitat, în fiecare minut, la pelicula cu Macaulay Culkin. Serialul de comedie de la Pro Tv a ocupat poziția secundă, mult în urma „Singur Acasă” la nivel național. Cifrele producţiei au fost totuși bune, peste 1,8 milioane urmărind întâmplările din „Las Fierbinţi”.

În fine pe locul trei s-a aflat Kanal D, dar la mare distanță de celelalte două posturi concurente. Postul turcesc înregistra o audienţă medie de aproximativ 700.000 de telespectatori în medie, pe intervalul „Singur Acasă”.

Pe urban, diferenţa s-a mai redus, dar tot Antena 1 a deţinut supremaţia. Peste un milion de telespectatori s-au uitat la „Singur Acasă”, sâmbătă seara. În acelaşi timp, aproape 950.000 urmăreau „Las Fierbinţi” de la Pro TV. Pe trei se clasa România TV, peste Kanal D, cu o medie de 320.000 de persoane pe minut.

Sursa: https://www.capital.ro/

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending