Connect with us

Cinema

Antena 1 difuzează vineri producţiile Disney ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” şi ”Maleficent”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Vinerea aceasta, seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, deoarece Antena 1 va difuza Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie.

 

Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – Regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos, a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antenei 1, mâine seară, de la ora 20:30.

 

Atmosfera de poveste va continua de la 22:00 cu Maleficent, filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie și este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton. Maleficent prezintă povestea unei tinere vrăjitoare cu acelaşi nume care trăiește pe tărâmul Moors, tărâmul zânelor, vrăjitoarelor şi al creaturilor fantastice, plin de bunătate, linişte şi pace, în antiteză cu tărâmul oamenilor, plin de răutate, ambiţii şi războaie.

 

Totul se schimbă atunci când prietenia ei cu Stefan, un tânăr din tărâmul oamenilor, devine ceva mai serioasă şi el îi acordă adevăratul sărut al dragostei. Întreaga poveste va putea fi urmărită mâine seară, de la 22:00, la Antena 1.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending