Connect with us

Reality Show

ANTENA 1: Echipele se reorganizează la Asia Express- Drumul Comorilor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Cea de-a cincea etapă a celui mai dur reality-show vine cu o surpriză de proporții pentru cele 7 echipe rămase în cursa Asia Express- Drumul Comorilor. Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, cuplurile de vedete vor fi reorganizate chiar în vria competiției: ”Cred că o să tragă de acum ca nebunul. Voi avea în echipă un al doilea Ristei”, va spune Sorin Bontea despre Răzvan Fodor.

Ziua va începe cu un mic test ce cunoștințe ce le va provoca pe vedete să arate cât de bine își cunosc coechipierul. Ordinea plecării în cursă va fi stabilită de punctajul obținut în urma jocului, însă lista lungă de întrebări detaliate a Ginei va transforma totul într-o misiune aproape imposibilă: ”Dacă nu va răspunde Cătălin fix ca Adda..a încurcat-o!”, se vor amuza concurenții.

Deși vor pleca pe traseu în formula inițială în care au pornit pe Drumul Comorilor, vedetele vor avea parte de o mare surpriză odată ce vor ajunge la unul dintre punctele de control. Echipele vor fi reconfigurate până la obținerea imunității și doar atunci când coechipierii se vor reuni ca la început se va stabili clasamentul final. Astfel, concurenții vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali. Carmen Grebenișan și Florin Ristei, Sorin Bontea și Speak, Dan Ristei și Răzvan Fodor sunt doar o parte dintre combinațiile inedite de vedete ce vor lupta împreună duminică seară.

Cât de repede se vor acomoda noile echipe din Asia Express- Drumul Comorilor și prin ce situații neașteptate vor trece acestea, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, în cea mai  nouă ediție a celui mai dur reality-show.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending