Connect with us

Televiziune

Antena 1, grafică nouă, odată cu lansarea grilei de toamnă! Se schimba şi sloganul staţiei!

Published

on

28 august este ziua care marchează debutul grilei de toamnă pentru Antena 1. Începând cu această dată, postul de televiziune trece și la o nouă grafică. “Mereu cu tine” este mesajul care îmbracă oferta acestui sezon, fiind declinat vizual și în ID-urile stației.

 

Dupa “100 de zile de vară” în care a fost alături de telespectatori prin acțiuni desfășurate cu și pentru ei la cele mai tari evenimente, în parcuri, pe plaje, la piscină pe străzi sau în aer, Antena 1 continuă în această toamnă promisiunea de a fi “mereu cu tine”.  Primul pas: telespectatorii devin vedete în noua identitate a stației, fiind protagoniștii noilor execuții alături de cele mai mari staruri Antena 1.  Mesajul acestei toamne integrează perfect și zona digitală, simboluri din tot ceea ce înseamnă lumea mobilă și virtuală regăsindu-se în conceptul noii grafici. Conținutul  oferit de Antena 1 depășește zona de TV și ajunge  într-o proporție foarte mare în on-line, pe site-urile grupului si pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

 

Noua grafică a stației a fost dezvoltată de către departamentul de design al Antena Group, concept coordonat artistic de Cristi Mare si Radu Bogdan „Crizze”. ID-urile de post care marchează  mesajul  “Mereu cu tine” au fost realizate de echipa de producție Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creație Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoesu – Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director și Radu Bogdan „Crizze” – Head of Design.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau