Antena 1 implineste 20 de ani pe piata media din Romania! Cu aceasta ocazie Alina Puscas bifeaza o premiera

0
715

Maine, Antena 1 împlineşte 20 de ani pe piaţa media românească şi pregăteşte un adevărat maraton al distracţiei cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună, aşa cum ne-a obişnuit până acum.

Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului vor concerta live în Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, pe parcursul întregii zile,  iar de la 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

La 20 de ani, Antena 1 organizează cea mai tare petrecere live şi invită întreaga ţară la petrecere, organizând super concerte în Bucureşti, Iaşi şi Timişoara. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi se vor ocupa de buna-dispoziţie a bănăţenilor, fiindu-le alături încă de la primele ore ale zilei în Iulius Mall Timişoara. Printre cântăreţii care vor face un show de zile mari pentru bănăţenii veniţi să sărbătorească alături de Antena 1 se numără Anna Lesko, Alex Velea, Matteo şi mulţi alţi invitaţi surpriză.

Puţini ştiu însă că Alina va bifa cu această ocazie şi o premieră:

N-am fost niciodată până acum în Timişoara. Deşi planificasem de mai multe ori să ajungem, nu am reuşit niciodată. Aşa că sâmbătă, Cosmin mi-a promis că vom rămâne în oraş, pentru că am o listă uriaşă de locuri pe care aş vrea să le vizitez.” Un cunoscător al locului, Cosmin i-a promis Alinei că o va scoate la masă, într-un  loc foarte frumos, însă Alina e greu de cucerit: „La câte preparate wow am văzut eu la Top Chef sunt greu de impresionat!”

Comentarii