Connect with us

Emisiuni

Andreea Tonciu și Rona Hartner, duel în noroi la „Șerifi de România”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cea de-a treia ediție a show-ului „Șerifi de România” aduce luni seară la Antena 1 și primul duel. După ce la primele probe au primit cele mai multe nominalizări, Rona Hartner și Andreea Tonciu se confruntă pentru marea decizie: cine rămâne acasă și cine părăsește competiția. 

Dan Negru le comunică celor două dueliste că trebuie să se prezinte la locul faptei cu bagajele gata făcute, pentru că cine pierde pleacă direct acasă. Surpriza va fi însă atunci când cele două constată ce trebuie să facă la duel: să se arunce într-un spațiu plin cu noroi, dar nu pentru a se lupta, ci pentru a umple un vas special amenajat doar cu noroiul adunat pe corp.

Cu cât mai mult noroi în vas, cu atât mai repede va ieși la suprafață o brățară salvatoare. Cine va intra prima în posesia brățării salvatoare va rămâne în concurs.

Încurajate de ceilalți concurenți, cele două dueliste își promit să concureze fair play. Rona va fi bucuroasă să vadă că printre susținători se află și tatăl său, în vreme ce Andreea va fi încântată să își vadă mama.

Cine va reuși să câștige proba, cum se vor întrece cele două și cine pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, de la 20.30.

SERIFI DE ROMANIA ANTENA 1

SERIFI DE ROMANIA
ANTENA 1

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

 

Misiune în Deltă

Rămași în 11, concurenții de la „Șerifi de România” își continuă luni seară misiunile de găsire a servietelor împrăștiate prin țară, care ascund cheile pentru seif. Așa se face că aceștia sunt treziți cu noaptea în cap de Andrei și Florin, comandanții de la unitate și sunt îmbarcați către o destinație necunoscută. 

Vedetele vor constata în cele din urmă cu uimire că locul către care se îndreaptă este Delta Dunării. Un loc superb din țara noastră, care însă nu se va dovedi deloc prietenos cu concurenții. Deși mulți au fost nerăbdători să ajungă în Deltă, de unde sperau să plece cu amintiri frumoase, au decoperit aici un mediu aspru pentru misiunile de la „Șerifi de România”: vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber pe un ponton, să își procure singuri apa potabilă într-un loc în care aceasta nu există sau să construiască o plută rezistentă.

Show-ul „Șerifi de România” este în fiecare luni și marți de la 20.30, la Antena 1. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending