Connect with us

Emisiuni

Andreea Tonciu și Rona Hartner, duel în noroi la „Șerifi de România”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

Cea de-a treia ediție a show-ului „Șerifi de România” aduce luni seară la Antena 1 și primul duel. După ce la primele probe au primit cele mai multe nominalizări, Rona Hartner și Andreea Tonciu se confruntă pentru marea decizie: cine rămâne acasă și cine părăsește competiția. 

Dan Negru le comunică celor două dueliste că trebuie să se prezinte la locul faptei cu bagajele gata făcute, pentru că cine pierde pleacă direct acasă. Surpriza va fi însă atunci când cele două constată ce trebuie să facă la duel: să se arunce într-un spațiu plin cu noroi, dar nu pentru a se lupta, ci pentru a umple un vas special amenajat doar cu noroiul adunat pe corp.

Cu cât mai mult noroi în vas, cu atât mai repede va ieși la suprafață o brățară salvatoare. Cine va intra prima în posesia brățării salvatoare va rămâne în concurs.

Încurajate de ceilalți concurenți, cele două dueliste își promit să concureze fair play. Rona va fi bucuroasă să vadă că printre susținători se află și tatăl său, în vreme ce Andreea va fi încântată să își vadă mama.

Cine va reuși să câștige proba, cum se vor întrece cele două și cine pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, de la 20.30.

SERIFI DE ROMANIA ANTENA 1

SERIFI DE ROMANIA
ANTENA 1

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

 

Misiune în Deltă

Rămași în 11, concurenții de la „Șerifi de România” își continuă luni seară misiunile de găsire a servietelor împrăștiate prin țară, care ascund cheile pentru seif. Așa se face că aceștia sunt treziți cu noaptea în cap de Andrei și Florin, comandanții de la unitate și sunt îmbarcați către o destinație necunoscută. 

Vedetele vor constata în cele din urmă cu uimire că locul către care se îndreaptă este Delta Dunării. Un loc superb din țara noastră, care însă nu se va dovedi deloc prietenos cu concurenții. Deși mulți au fost nerăbdători să ajungă în Deltă, de unde sperau să plece cu amintiri frumoase, au decoperit aici un mediu aspru pentru misiunile de la „Șerifi de România”: vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber pe un ponton, să își procure singuri apa potabilă într-un loc în care aceasta nu există sau să construiască o plută rezistentă.

Show-ul „Șerifi de România” este în fiecare luni și marți de la 20.30, la Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andra, la finalul unui moment de salsa: ”Nu mai dansez cu Mihai Petre!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Românii au talent revine vinerea aceasta cu o nouă ediție extraordinară din sezonul #9suprem. Concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat.

Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. ”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”.

Tot mâine, jurații sunt uluiți de performanțele unei concurente de numai 12 ani și de momentul pe care-l prezintă. ”Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu există limite.”, spune Smiley, profund impresionat.

Jurații, împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans.

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi inundată cu bucurie, entuziasm, carismă și foarte mult talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending