Antena 1 îşi invită telespectatorii în „Casa Zurli”, în fiecare duminică, de la ora 10:00 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Antena 1 îşi invită telespectatorii în „Casa Zurli”, în fiecare duminică, de la ora 10:00

Published

on

            Trupa-fenomen pentru copii, Gaşca Zurli, aduce lumea magică din spectacolele lor în Casa Zurli”, o producţie marca Antena 1, ce va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 10:00.

 

Cu ajutorul personajelor atât de îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan şi-a propus să îmbine soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli.

 

M-a bucurat foarte tare propunerea Antenei 1. Știu că noi putem să-i ajutăm pe copii să spună ce simt și pe părinți să devină mai atenți la adevăratele frici ale celor mici. În lumea copiilor există probleme mari care, nerezolvate la timp, îi vor urmări toată viața. Prin această producție noi reușim să împachetăm foarte frumos și să găsim soluții într-o manieră jucăușă și prietenească, pentru conflictele din lumea copiilor. În fiecare emisiune abordăm o temă, în fiecare emisiune descoperim o meserie, cu fiecare ediție devenim părinți mai buni pentru copiii noștri”, a declarat Mirela Retegan.

 

Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Zâna Bună, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu și Tasha, în frunte cu Tanti Prezentatoarea vor lua joaca foarte în serios şi vor dezbate unele dintre cele mai des întâlnite probleme în relaţia părinţi-copii în Casa Zurli. Întocmai ca în spectacolele lor, în Casa Zurli, aceştia şi-au propus să ajute familiile să descopere că „joaca este limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum declară mereu Mirela Retegan, în fiecare duminică dimineaţa, de la ora 10:00, la Antena 1.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending