Connect with us

Emisiuni

Antena 1 lansează cel mai ambițios proiect al anului: TEATRU TV

Avatar

Published

on

În această primăvară Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din România cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru și nu numai.

Intitulat TEATRU TV, programul, care are la bază o idee originală a actorului Mihai Bendeac, își propune să readucă în atenția publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante instituții teatrale din România cu unii dintre cei mai iubiți actori. „Acest proiect este doar începutul revenirii divertismentului de bună calitate. Mi-am pus în joc întreaga carieră pentru asta”, spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie și vor fi difuzate la Antena 1 din 6 martie, timp de patru săptămâni.

În cadrul evenimentelor publicul se va putea întâlni cu personalități marcante ale scenei românești, invitați de primă mână, toate în decoruri de poveste.

Odată cu lansarea acestui proiect Antena 1 lansează și o campanie de susținere a teatrului românesc în care vor fi implicate vedete de televiziune, actori, cântăreți care vor încuraja publicul să fie alături de teatrul românesc de calitate.

Biletele pentru stagiunea TEATRU TV se pun în vânzare începând de astăzi și vor putea fi procurate la prețul de 120 de lei de la Casa de bilete a Teatrului de Comedie.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending