Antena 1 lansează concursul Azi pozezi, Neatza câştigi! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Începând din 25 ianuarie, Antena 1 lansează un nou concurs prin intermediul căruia îşi premiază telespectatorii zilnic cu 500 de Euro.

 

 

Tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să urmărească emisiunile Antena 1 de luni până vineri, în intervalul 17:00 – 19:00, să se fotografieze cu indiciul care apare pe ecran şi să încarce imaginea pe a1.ro . Câştigătorul va fi anunţat zilnic, în cadrul emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1.

 

 

 

 

Cea mai creativă fotografie, care surprinde şi indiciul afişat pe ecran în cadrul emisiunilor  Preţul cel bun, difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 17:00 şi Nu te supăra, frate!, difuzată în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17:00, va fi premiată a doua zi, în cadrul emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1 cu suma de 500 de Euro. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe site-ul concurs.a1.ro/azipozezi.

 

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending