Connect with us

ALL MEDIA

Antena 1 lansează în România “X Factor”

Published

on

“X-Factor”, show-ul care a transfor­mat oameni obişnuiţi în supersta­r­-uri, va fi lansat în curând în Ro­mâ­nia, la Antena 1. Produs şi difuzat în peste 20 de ţări, show-ul îşi pro­pune să descopere cele mai valoroase voci.

Fără bariere de vârstă sau stil, <> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell în Marea Britanie, formatul a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume, astfel ca lă sfârşitul anului 2010 existau deja 47 de câştigători ai concursului.

În curând, Antena 1 va aduce în România X Factor, cel mai tare show de gen al deceniului. Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

X Factor va lua startul cu un casting la nivel naţional, unde aspiranţii la o carieră muzicală vor face tot posibilul să deomonstreze că merită să meargă mai departe. Urmează apoi o nouă etapă, în care membrii juriului sunt desemnaţi pentru a pregăti semifinaliştii, iar alegerea câştigătorului se va face în urma unei succesiuni de reprezentaţii live, în timpul cărăra telespectatorii vor avea posibilitatea să îşi voteze concurenţii preferaţi. Cei care însumează cele mai puţine voturi vor părăsi, pe rând, competiţia pentru ca decizia finală să îi aparţină tot publicului, el fiind cel care va alege cine are acel factor x necesar unui om talentat să devina un superstar.

Succesul show-ului în întreaga lume se datorează şi personalităţilor implicate în procesul de jurizare şi îndrumare a participanţilor. Printre membrii juriului din Marea Britanie, locul unde a fost difuzat pentru prima dată X Factor, se numără pe lângă Simon Cowell – creatorul formatului, Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne sau Louis Walsh. Nume mari se vehiculează şi în juriul din Statele Unite unde show-ul urmează să fie lansat în toamna acestui an. Printre vedetele ofertate să se implice în X Factor din Statele Unite se numără Mariah Carrey, Naomi Campbell, Jessica Simson şi alţii.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending