Connect with us

AUDIENȚE TV

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu difuzarea meciului Bosnia-România

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Românii au fost alături de echipa naţională aseară, în confruntarea cu Bosnia din Nations League, transmisă în direct de Antena 1. Meciul naţionalei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Tot aseară, telespectatorii au spus „Hai, România! În fiecare zi!”, alături de Adrian Mutu şi prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel, în emisiunile cu acelaşi nume, difuzate înainte şi după partida naţionalei.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al confruntării Bosnia- România (22:05 – 23:58), lider detaşat de audienţă, cu 8.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30.5%, urmată de Pro TV, cu 5.5 puncte de rating și 19.7% cota de piață. Şi la nivelul întregului public urban, confruntarea tricolorilor s-a impus ca lider de audienţă, cu 8.1 puncte de rating şi 24.6% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 4.5 puncte de rating şi 13.5% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și 24.5% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.6 puncte de rating şi 14.4% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:49, peste 1.7 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau meciul Bosnia – România, comentat în direct de către Andrei Rădulescu și Felix Drăghici.

            Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, Antena 1 va transmite România – Finlanda, meci-eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad. Adrian Mutu şi Dan Pavel vor spune din nou „Hai, România! În fiecare zi!”, în direct, la Antena 1, înainte şi după meciul tricolorilor.

Antena 1 deține opțiunea pentru meciurile României în ciclul 2022-2026 și va transmite în exclusivitate jocurile naționalei între 2026 si 2028.

Hai, România! În fiecare zi!

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban si National
Perioada 7 iunie 2022

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending