Antena 1 lider in divertismentul online

0
614

Antena 1 a devenit liderul divertismentului online, după ce www.antena1.ro s-a impus în ultima săptămâna ca site-ul de divertisment cu cel mai mare număr de vizitatori unici, fiind, de asemenea, pentru a treia săptămână consecutiv, în fruntea site-urilor televiziunilor de divertisment din România.

La mai puţin de o lună de când Intact Interactive, parte a Intact Media Group, a implementat noua platformă pentru www.antena1.ro, site-ul oficial al televiziunii cu acelaşi nume devine liderul divertismentului online, însumând în ultima săptămână, 22-28 martie, 386.743 de vizitatori unici. Pe locul secund se află  Cinemagia.ro cu 373.711 de vizitatori unici, cea de-a treia poziţie în topul realizat de Studiul de audienţă şi trafic internet (SATI) fiind ocupată de Protv.ro cu 361.412 de vizitaztori unici.

Antena1.ro a înregistrat în ultimele trei săptămâni o creştere de peste 100.000 de utilizatori unici, reuşind să surclaseze site-urile celorlalte televiziuni de divertisment din ţara noastră. Astfel, în săptămâna 15-21 martie 2010, www.antena1.ro a înregistrat  un număr de 335.407 de vizitatori unici, spre deosebire de Protv.ro care a atins doar 293627, iar în săptămâna precedentă, 08-15 martie, Antena1.ro a înregistrat 284.518 de utilizatori unici, cu 30.000 mai mult decât Protv.ro.

“Cifrele excelente SATI din ultimele trei săptămâni ne confirmă că am ales corect drumul noului site www.antena1.ro. Este un portal entertainment-news, care evidenţiază excelentele producţii de divertisment ale Antenei 1 şi care te ţine în priză cu tot ce este nou prin verticala de news. Conceptul, grafica şi dezvoltarea poartă amprenta echipei Intact Interactive şi credem că acest lucru se va reflecta în performanţele site-ului”, a declarat Augustin Roman, director general Intact Interactive, divizia de dezvoltare online a grupului Intact.

Noua variantă a site-ului Antena1.ro este disponibilă utilizatorilor începând cu 1 martie 2010 şi le pune la dispoziţie o serie de facilităţi şi aplicaţii prin intermediul cărora pot îmbina utilul cu plăcutul sau, altfel spus, informaţia cu divertismentul. Cu un conţinut bogat, actualizat în permanenţă, site-ul Antena 1 le oferă utilizatorilor ştiri de ultimă oră, subiecte fierbinţi dezbătute în cadrul Observatorului sau al emisiunilor de divertiment, înregistrările emisiunilor transmise până la momentul accesării, posibilitatea vizionării online, live a programului Antena 1, precum şi o platforma de instant messaging pentru o parte dintre emisiunile postului.

Datele menţionate sunt furnizate de Studiul de audienţă şi trafic internet, înregistrate în perioada 08-28 martie 2010, la categoria divertisment.

Comentarii