Antena 1, numarul 1 in divertisment ... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Antena 1, numarul 1 in divertisment …

Published

on

33% dintre cetăţenii românii spun că Antena 1 este postul cu cele mai bune emisiuni antena1de divertisment, relevă cel mai recent sondaj de opinie realizat de CCSB.

Pe locul al doilea, la distanţă de 19 procente, se situează Pro TV (14%), iar pe locul al treilea, Prima TV, televiziune nominalizată de 6% din respondenţi, scrie Jurnalul National.

De-a lungul anilor, sondajele de opinie au relevat poziţia de lider în divertisment ocupată de Antena 1. Motivele acestei poziţionări sunt explicate de Florin Nicoară, director de programe Antena 1: „În urmă cu ani de zile, nici un manager al unei televiziuni generaliste nu-şi punea problema să investească cu precădere într-o divizie mai mult decât în alta.

Antena 1 însă a dezvoltat încă de timpuriu ramura divertismentului, în timp ce Pro TV, celălalt mare imperiu media, a ales să investească în filme. Iată că, de tot atâţia ani, sondajele arată că Antena 1 are cel mai bun divertisment, iar Pro TV, cele mai tari filme.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending