Connect with us

Emisiuni

Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune de cultură generală, cu adulți şi copii

Published

on

Conform informaților oferite de Tvmania în exclusivitate, cel mai probabil din toamnă, în grila de programe a Antenei 1, va intra o nouă emisiune de divertisment, în care protagoniști vor fi și copii și adulți. Este vorba despre varianta unui format internațional, unde cultura generală primează. Noua producție este varianta formatului „Are you smarter than a 5th grader?” („Ești mai inteligent decât un elev de clasa a V-a?”), unde adulții se vor întrece în a răspunde unor întrebări de cultură generală, ale căror răspunsuri se regăsesc în manualele școlare destinate copiilor din clasele primare până în clasa a V-a, inclusiv.

Potrivit sursei Tvmania, episodul pilot a fost filmat deja iar de producție se ocupă cei de la Imagic Production. Deja se caută copii și adulți, pentru a participa la acest show, care ar putea difuzat din toamnă la Antena 1, în intervalul 18.00 – 19.00. „Prețul cel bun”, game-show-ul care rulează în prezent pe acest tronson, ar ieși cu totul din grilă. Se pare că lui Liviu Vârciu, cel care prezintă „Prețul cel bun” alături de Andrei Ștefănescu, îi expiră contractul de exclusivitate pe care îl are cu Antena 1.

Emisiunile-concurs de cultură generală, tot mai prezente la TV

În acest moment, aproape toate marile televiziuni generaliste au în grilă cel puțin un asemenea show-concurs de cultură generală, mai puțin Antena 1 și Prima TV. Pro TV difuzează „Ce spun românii” cu Cabral, TVR 1 are în grilă „Câștigă România” cu Virgil Ianțu și „Care pe care” cu Ruxandra Gheorghe Negrea, iar Kanal D mizează pe Dan Negru cu „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”, dar și pe noul format achiziționat , „The Floor”,care este programat să fie difuzat săptămânal, în prime-time, în toamna anului 2023, iar prezentator ar putea fi tot Dan Negru.

Facebook Comments Box

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending