Connect with us

Emisiuni

ANTENA 1. Programul complet de Paşte, plus recomandări: ediţii speciale NEXT STAR, ACCES DIRECT și o porţie de comedie în „Chef de râs!”

Published

on

Cu daruri aduse direct la ușă de vedetele lor preferate și cu cinci zile de programe speciale, pentru telespectatorii Antenei 1 sărbătorile de Paște vor fi mai frumoase ca niciodată. Începând de  joi, 9 aprilie, până luni, 13 aprilie, sărbătoarea Paștelui te atinge la Antena 1 care difuzează ediții speciale ale programelor preferate de telespectatorii săi.

Astfel, în ediția specială de joi, 9 aprilie, a talent show-ului “Next Star”, cei mai cunoscuți copii care au participat de-a lungul celor patru sezoane la emisiunea lui Dan Negru vor lupta pentru câțiva copilași cu povești de viață emoționante. Telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia să-i revadă pe câștigătorii celor patru sezoane ale show-ului, dar și pe cei ai finalelor de popularitate. Și tot joi, la “Next Star”, pentru susținerea acestor cazuri, vor veni și vedete de primă mână din lumea artistică și a sportului. Printre acestea, Helmuth Duckadam, Alex Velea, Sandra Izbașa și Anca Țurcașiu.

Pentru Joia și Vinerea Mare, în zilele de 9, respectiv 10 aprilie, “Acces direct” a pregătit două ediții speciale, realizate de Simona Gherghe în Țara Sfântă.  Aceasta s-a aflat pentru trei zile în Israel unde, alături de Monica Tatoiu, Carmen Tănase și Nicoleta Luciu, a vizitat locurile sfinte din Ierusalim și Bethleem. A fost un periplu încărcat de emoţii, stări greu de descris în cuvinte, dar şi de situaţii limită. Cele patru doamne au fost surprinse în situaţii extrem de sensibile, când nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile, dar au trecut şi prin momente de panică.

În Joia Mare, telespectatorii Antenei 1 vor trăi alături de Simona Gherghe şi invitatele ei emoţiile trecerii prin locul naşterii lui Iisus Hristos din Bethleem, dar şi clipele intense petrecute în Grădina Ghetsimani, locul în care Iisus s-ar fi rugat înainte să fie răstignit. Telespectatorii nu trebuie să rateze nici filmarea incredibilă cu Monica Tatoiu care a fost reţinută la graniţa dintre Palestina şi Israel. Ce s-a întâmplat acolo şi cât timp a petrecut aceasta în fortăreaţă, telespectatorii Antenei 1 vor  vedea, în Joia Mare, la Acces Direct.

În Vinerea Mare, telespectatorii Antenei 1 le vor vedea pe cele patru doamne refăcând Drumul Crucii. Simona Gherghe, Carmen Tănase, Nicoleta Luciu și Monica Tatoiu au mers exact prin locurile prin care a păşit Iisus Hristos în  drumul spre Golgota, când şi-a purtat crucea în spate. Nici aici lacrimile şi emoţiile nu au lipsit. Ce s-a întâmplat în momentul  în care Simona şi invitatele sale au intrat în Mormântul Sfânt, telespectatorii Antenei 1 vor vedea doar în Vinerea Mare, la “Acces direct”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending