Connect with us

Emisiuni

Antena 1: S-a destrămat și al doilea cuplu pe Insula Iubirii

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Nunta de la Purimuntra dintre Aurel și Dana, difuzatã asearã, în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii de la Antena 1, a făcut-o pe Diana să ia decizia de a renunța la brățară și a rămâne în concurs doar pentru a-și reface imaginea din sezonul trecut în fața telespectatorilor.

Chiar în timpul ceremoniei improvizate pentru oficializarea căsătoriei dintre Aurel și Dana, la Minitel dezvăluirile de pe insula bărbaților au continuat să afecteze concurentele. Denisa si Andi au avut ocazia de a se cunoaște mai bine și de a petrece zeci de minute împreună, stârnind gelozia Geaninei şi a lui Ionuţ, fapt ce nu a fãcut decât sã întãreascã, o datã în plus, remarca Denisei: „Atunci când Andi este în preajma ei, Costas își pierde importanța”.

Ceea ce inițial părea răzvrătirea Dianei în fața umilinței pe care Aurel i-a aplicat-o prin acțiunile lui de la Purimuntra, s-a dovedit rapid a fi o încercare de a îi atrage atenția lui Andi. Iar pentru ca planul Dianei sã poatã fi pus în aplicare, are nevoie de George sã fie tot timpul la dispoziţia ei. Un buchet de flori și o plimbare cu elefantul au fost suficiente pentru ca Ionuț să creadă că un pas important a fost făcut pentru cucerirea Denisei. Acesta s-a folosit de picnic pentru a se asigura că Denisa a înțeles că Andi este ispita Geaninei.

Adrian a așteptat cu nerăbdare ca insula să prindă viață în ziua numărul 4, pentru a-și revendica premiul câștigat cu o zi înainte la concursul de pe plajă: un date de jumătate de zi împreună cu Maria. Dacă pentru Adrian, ziua are premisele unui vis împlinit, pentru Maria, perspectiva unei zile întregi petrecute în compania bărbatului este mai degrabă un supliciu, decât un premiu.

Așă că, încă din primele minute ale interacțiunii a încearcat, printr-o diversiune subtilă să își arate lipsa entuziasmului și să îl țină pe bărbat la distanță, ispita refuzând să participe la acțiunea de cuplu și transformându-i întâlnirea mult așteptată într-o succesiune de momente de indiferență. “Este o persoană urâtă și o companie neplacută!”. Adrian a simțit nevoia să pluseze în fața ispitei, intrând într-un fel de competiție: imitând fiecare gest al lui Aurel și crezând că asta îi va asigura accesul către inima Mariei. Cel mai șocant gest de devotament a fost alegerea de a-și tatua pe piele chiar numele ei.

Aurel, dezamăgit de absența Danei de la micul dejun şi presupunând că se repetă scenariul de anul trecut, s-a refugiat în cameră până când vocea Danei l-a scos afară din casã. În aceeași atmosferă de bună dispoziție de cu o searã înainte, cei doi și-au continuat drumul spre date, căci insula le-a făcut cadou o ieșire în afara resortului. Ieșirea la date îi arată ispitei o față a bărbatului care nu îi este în totalitate străină: vulgar nejustificat, violent și amenințător, incontrolabil și provocator.

Pentru Teodora, ceremonia a fost prilejul perfect de a vorbi despe ceea ce este cu adevărat important, dar totodatã lucrul pe care nu are curajul să îl recunoască: atracția dintre ea și Mircea, dar și situația în care se află Eusebiu la Purimuntra. Teo și Mircea s-au bucurat de premiul de la concursul insulei. Femeia de 35 de ani din Galați a primit în viața ei adrenalina și noutatea, lucruri pe care le-a uitat de foarte multă vreme. Cele șase ore de drum între Pattaya și Minitel au fost prilejul pentru tot atâtea ore de flirt și apropieri între cei doi, însă, dincolo de saltul cu coarda elastică, pentru Teodora întâlnirea a fost prilejul perfect de a descoperi că există bărbați care satisfac în întregime cerințele ei, fără ca ea să îi cicălească.

Aceeași femeie primește filmul întreg al evenimentelor importante din viața lui Eusebiu de pe Insula Iubirii și constatările ispitei în legătură cu acesta: iubitul ei poate avea inițiativă, poate acorda atenție și poate fi protector cu o femeie, lucruri pe care ea nu le primește din partea lui. Teodora se hotărăște să îl supună unui test pe Eusebiu, test care constă în arătarea imaginilor de apropiere dintre ea și Mircea, toate menite să îi vadă reacția iubitului. Cum va reacţiona acesta şi cum vor continua poveştile de pe Insula Iubirii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii, difuzatã lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandra

    28 mai 2019 at 13:49

    Emisiunea mea preferata :X

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

AUDIENTE TV: Chef Scărlătescu, pe primul loc în clasamentul amuletelor

Published

on

 

Luni, 14 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 2 milioane de români, la nivel național, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.17.

Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție savuroasă și de o nouă victorie pentru Cătălin Scărlătescu, ce a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul amuletelor. Așa se face că aseară, Chefi la cuțite s-a clasat ca lider detașat de audiență pe publicul comercial și la orașe.

În intervalul orar 19.58-23.40, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,7 puncte de rating și 27,7% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 22,5 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,5 puncte de rating și 18,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,1 puncte de rating și 17,7 procente din cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial și la orașe.

Lupta amuletelor de luni seară i-a provocat pe chefi să folosească roata ingredientelor, iar fiecare jurat a avut la dispoziție o singură încercare. După ce au învârtit roata, lista finală impusă a creat haos în platou: ”E un moment în care mie îmi vine să îmi dau tunica jos, să vă mulțumesc, dar eu așa ceva nu pot psihic să duc. Cum să pregătesc o farfurie care să funcționeze cu aceste trei ingrediente? Simt nevoia de o pauză, nu am cum să mă gândesc la așa ceva!”, a spus chef Florin Dumitrescu atunci când a auzit că trebuie să pregătească un dish care să conțină soia, fructe de mare și ciocolată. Mai mult decât atât, invitatul special la jurizare, maestrul Petrișor Tănase, dar și miza amuletei cu numărul 11, i-a făcut pe maeștri Chefi la cuțite să realizeze că proba este, poate, una dintre cele mai grele de până acum.

Așa se face că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru următorul avantaj, pus în joc de Gina Pistol: Ai puterea ca în orice moment în timpul probei să obligi celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să își preia preparatele de unde au fost lăsate”. Adevăratul avantaj al amuletei este faptul că cele două echipe care fac schimb vor concura în fața degustătorilor cu preparatul pe care îl finalizează, nu cu cel pe care l-au început. După o sesiune de gătit extrem de savuroasă și degustare memorabilă, Petrișor Tănase i-a acordat votul de încredere lui chef Scărlătescu, jurat ce a trecut in topul clasamentului cu 5 cartoline câștigate.

Lupta amuletelor, dar și jurizările pe nevăzute continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Din 21 octombrie, la Antena Stars, Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Like a star!

Published

on

 

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, începând din 21 octombrie, pe micile ecrane, la cârma emisiunii Like a star!, de la Antena Stars.  

Aceasta le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 bãieţi), ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe o platformã social media. Emisiunea va fi difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred cã suntem cu toţii de acord cã platformele social media au devenit parte din viaţa noastrã. Trebuie sã recunosc cã viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit pãrinţi pentru a doua oarã, însã mã simt pregãtitã 100% sã revin pe piaţa media. Am toatã susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider cã experienţa mea în televiziune mã va ajuta atât pe mine, sã mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apãrea în casã, cât şi pe ei, pentru cã sunt hotãrâtã sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi sã se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept sã îl descoperim împreunã, cãci vã dau întâlnire zilnic!”, a declarat gazda emisiunii.

Zilnic, în casa Like a star!, cei 12 concurenţi vor trebui sã pregãteascã un moment video care sã îi punã cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul cãruia sã îşi atingã scopul: sã atragã simpatia publicului şi, implicit, un numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Astăzi, la MasterChef, concurenții gătesc cu biletul de eliminare pe masă!

Published

on

 

După o săptămână dificilă în urma căreia doi concurenți au părăsit competiția, în această seară, de la ora 22:30, cei 12 concurenți rămași în emisiune continuă lupta pentru marele premiu și pentru titlul de MasterChef! Surpriza serii va consta în faptul că prima proba a săptămânii va fi una pentru eliminare. 

În prima parte a probei, concurenții vor fi nevoiți să pregătească mâncarea la pachet pentru fiecare dintre cei trei jurați. După ce Chef Hadad, Chef Chelaru și Cosmin Tudoran le vor povesti concurenților ce-și doresc să mănânce, provocarea de a găti toate felurile de mâncare îi va trece pe cei din Top 12 prin cele mai diverse stări. După ce jurații le vor spune că au fost dezamăgiți de prestația lor, unul dintre concurenți va declara: ”am avut două mâini stângi”.

Una dintre concurente va oferi declarația emoționantă a serii: ”Aici mi-am găsit familia, sper să nu plec acasă!”, va spune Diana Ungureanu. Dacă va reuși ea să le demonstreze juraților că merită să ajungă în următoarele etape sau va folosi biletul de întoarce spre casă în această seară, vedem astăzi.

De la 22:30, la PRO TV, începe o nouă săptămână în care cei 12 concurenți rămași în competiția MasterChef vor să le demonstreze celor trei jurați că sunt cei mai buni și că merită să ajungă în marea finală!

MasterChef – Gătește fără egal!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: