Connect with us

A-Z NEWS

Antena 1 te face vedeta in noua telenovela ce poarta semnatura scenaristului Gabriel Corado

Published

on

Reclame

Antena 1 incepe castingul pentru unul dintre cele mai ambitioase proiecte din toamna: o telenovela al carei scenariu poarta semnatura celebrului Gabriel Corado. Incepand din 6 iulie, toti cei care sunt convinsi ca au talent si vor sa straluceasca in fata camerelor de luat vederi, au acum ocazia sa isi indeplineasca visul. Toti cei care doresc sa faca parte din distributia celei mai mari povesti de dragoste din Romania trebuie sa se inscrie la www.casting.ro.

Dupa ce telespectatorii au trait frumoasa poveste din productia romaneasca Fetele Marinarului, Antena 1 isi propune sa revina in toamna acestui an cu inca o telenovela de exceptie. Surprizele nu se opresc insa aici. Antena 1 l-a distribuit in rolul de scenarist pe celebrul Gabriel Corado. Echipa acestui proiect amplu va putea astfel sa se bucure atat de viziunea inedita a unui actor de exceptie, cat si de experienta acumulata de acesta pe parcursul anilor ca urmare a implicarii in mai multe proiecte de succes.

Despre noul scenarist al productiei Antena 1 s-au scris foarte multe lucruri, Gabriel Corado debutand in televiziune in anul 1982. De atunci celebrul argentinian a fost implicat in numeroase proiecte precum: Perla negra, Hombre de mar, Mediterráneo, Luna salvaje si Máximo corazón.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending