Connect with us

Emisiuni

ANTENA 1: Wolverine, Baiazid și Omul-amfibie urcă diseară pe „Scena misterelor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Omul-amfibie din filmul “Shape of Water”, sultanul Baiazid, Wolverine, un lampagiu și un simpatic pinguin desprinși din filmul “Mary Poppins”, dar și o focoasă dansatoare de samba vor urca diseară, de la ora 20.00, pe “Scena misterelor”, la Antena 1. Toate aceste personaje care vin în emisiunea pe care o prezintă Dan Negru, alături de Romică Țociu, ascund în spatele lor celebrități din diferite domenii. 

Zece vedete au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, în această ediție: Anda Adam, Rona Hartner, nea Mărin Barbu, Dorian Popa și Andrei Duban, care formează echipa Starurilor, și Cristina Cioran, Diana Munteanu, Irinel Columbeanu, Pepe și Cosmin Seleși, care fac parte din echipa Galacticilor.  Echipa care ghicește cele mai multe măști câștigă un premiu în valoare de 1.000 de euro, pe care îi va dona unei cauze umanitare.

Cele șase măști vor apărea pe “Scena misterelor” în trei decoruri speciale, care vor aminti de Imperiul Otoman și Scrisoarea a III-a, de celebrul film “Mary Poppins”, dar și de Carnavalul de la Rio. Cu această ocazie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pentru prima dată pe micul ecran cum este “decapitată” o vedetă, în cadrul unui număr de magie. Acesta va fi susținut de magicianul Lorenzo și o va avea ca protagonistă pe vedeta care s-a deghizat în sultanul Baiazid. Pentru aceeași ediție, vedeta din spatele frumoasei dansatoare de samba a fost foarte strictă în privința regimului alimentar și, pentru o piele bronzată, a frecventat zilnic, timp de o săptămână, un solar.

Una dintre cele mai complicate măști ale ediției este Omul-amfibie, personajul principal al filmului “Shape of Water”, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru construirea ei. Grea a fost și masca Wolverine, din cauza căreia vedeta care a purtat-o a avut dificultăți la respirație. Nu i-a fost foarte confortabil nici vedetei din spatele pinguinului căci, din cauza costumului întreg pe care l-a purtat, aceasta a strănutat și tușit aproape încontinuu. Ajutoare de mască au fost, în această ediție,actorii Eugen Cristea, Vasile Calofir, Ana-Maria Donosă și reporterul Mirela Voicu. Momentele coregrafice ale show-ului au fost susținute, și de această dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Scena misterelor” prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending