Connect with us

Campanie TV

Antena 2 aniverseaza 6 ani de existenta! (foto cu vedetele postului)

Redactia Radar de Media

Published

on

Antena 2 împlinește, pe 9 aprilie, șase ani de existență. Ca în fiecare an, postul de televiziune își pregătește aniversarea oferind telespectatorilor programe speciale cu invitați speciali, concursuri cu premii excepționale și mult monden de cea mai bună calitate.

 Ziua de 9 aprilie începe cu o retrospectivă a celor mai spectaculoase momente care s-au întâmplat, de-a lungul celor șase ani, la Antena 2. 

De la ora 14.00 debutează seria emisiunilor pregătite pentru șase ani aniversari, constând în două ediții eveniment și șase ediții speciale: Showbiz Report Nuntă de vedetă (ediție eveniment) aduce în prim plan nunta celebrei Diana Sucu, care împlinește… șase ani de căsnicie anul acesta. Petrecem K Lumea, cu Ana și Fredi Camacho vin cu premii și invitați care arată în echipă că aȘA SE face show, iar de la ora 16.00 Florentina Fantanaru îl dezvăluie din nou, Dincolo de aparențe (ediție eveniment), pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care a fost primul invitat al Florentinei în urmă cu șase ani, la debutul emisiunii la Antena 2, în anul 2007. Cristi Brancu și Oana Turcu  au organizat la.

Confidențial o petrecere aniversară plină de energie și bunădispoziție, iar Diana Munteanu prezintă o ediție a Conferinței de presă total atipică, cu ipostaze inedite și probe deloc ușor de trecut la care invitații surpriză vor fi supuși fără milă, dar cu mult umor. Răi da’ buni și Agentul Vip vin cu propria demonstrație despre cum se face show, iar Adriana Bahmuteanu încheie ziua aniversară cu o petrecere cu muzică și dans!

Toată ziua de 9 aprilie, Antena 2 va împarți premii: tablete, invitații la restaurant, televizoare, MP4 Players și multe alte surprize pentru telespectatorii fideli. Felul în care se vor desfășura concursurile aniversare va putea fi urmărit pe pagina de Facebook Antena 2.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending