Connect with us

Analize Audiente TV

Antena 3 a dat lovitura! A fost lider de audiență în ziua căderii Guvernului

Published

on

În ziua în care Guvernul Cîțu a picat, postul de televiziune Antena 3 a înregistrat cea mai bună audiență, oferindu-le telespectatorilor informații de breaking news de interes.

Antena 3 a dat lovitura! A fost lider de audiență în ziua căderii Guvernului

Datele de audienţă de ieri, 5 octombrie, arată că în cazul publicului urban de peste 18 ani, Antena 3 rămâne cea mai urmărită televiziune de știri, pe această categorie de public.

Cifrele indică faptul că, pe această categorie de public, Antena 3 se detașează clar de restul televiziunilor de știri, cu o cotă de piață de 42,2%, fiind urmată de România TV.

El ar putea fi noul premier al României

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a fost prezentă marți seara în emisiunea ”În fața națiunii” de la Antena 3. Senatoarea a precizat cine este propunerea social-democraților pentru funcția de premier al României.

Aflată în platoul emisiunii ”În fața nației”, Gabriela Firea a precizat că propunerea de premier al social-democraților a fost și rămâne profesorul Alexandru Rafila.

”Din punctul nostru de vedere, avem o decizie a Comitetului Politic Național, prin care propunerea noastră era și este valabilă în persoana domnului profesor Alexandru Rafila. Nu am înțeles și va fi greu de dezbătut, chiar și peste ani de zile, de ce domnul președinte nu a acceptat un profesionist în domeniul sănătății, într-o perioadă de pandemie, să preia organizarea și obținerea voturilor în Parlament”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Fostul primar general al Capitalei a mai spus că miercuri, la ora 11:00, va avea loc ședința Biroului Permanent, în cadrul căreia se va decide cu exactitate care va fi propunerea de premier.

”Mă întreb cum vor mai putea guverna, pentru că există această informație, că vor veni în Parlament cu un guvern care va cădea intenționat sau va fugi de la vot și formula va fi tot domnul Cîțu. Cum va mai guverna țara împreună cu USR PLUS, când ați văcut ce cuvinte de ocară și-au spus de o parte și de cealaltă astăzi în Parlament?

S-au turnat și s-au făcut hoți, incompetenți, corupți, populiști, toate cuvintele frumoase, în văzul tuturor, și azi, de la Parlament, s-au acuzat de toate relele pământului, vii pe urmă în fața Parlamentului și în fața națiunii și spui, iată, tot aceasta este coaliția, în care cei de la USR vor face nenorociri la Ministerul Sănătății, despre care aflăm de la domnul premier liberal Cîțu abia astăzi, după ce presupusele fapte s-au produs, eventual și efectele lor și am spune și complicitate.”, spune aceasta.

Sursa: Capital.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending