Connect with us

Campanie TV

Cel mai mare steag va fi amplasat in fata Palataului Parlamentului!

Published

on

Astăzi, 9 mai, este ziua Europei şi, pentru că ne mândrim că suntem un stat european, Antena 3 a pregătit un cadou pentru UE: un steag de dimensiuni impresionante, care a fost amplasat în faţa Palatului Parlamentului. Evenimentul este însoţit de o recepţie oferită de Primăria Capitalei, la care sunt invitate persoane importante ale societăţii româneşti.

O mică armată de oameni a avut nevoie de trei zile şi trei nopţi de muncă la foc continuu, pentru ca totul să iasă perfect, având în vedere că drapelul cântăreşte 800 de kilograme şi măsoară 100 de metri lăţime şi 140 de metri lungime. Bucăţile imense de pânză au fost puse cap la cap de câteva croitorese iscusite de la Fabrica de Steaguri, iar stelele, simbolul Uniunii, au fost cusute manual după ce drapelul a fost întins pe Aerodromul din Clinceni.

Steagul imens al Uniunii Europene este primul pas spre marele cadou pe care Antena 3 îl pregăteşte românilor: un loc în cartea recordurilor prin realizarea celui mai mare steag naţional din lume.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending