ANTENA 3 în pericol să rămână fără emisie! Toate vedetele ANTENA 1 şi Antena 3, în platoul emisiunii SINTEZA ZILEI!

0
2634

Ediţie specială a emisiunii SINTEZA ZILEI prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3, unde jurnaliştii postului împreună cu vedetele Antena 1 participa la o dezbatere pe tema evacuării sediilor televiziunilor Antena 1&3. 

Dan Negru, Simona Gherghe, Razvan & Dani, Dan Capatos, Mihai Morar, Mirela Boureanu Vaida, Andreea Berecleanu sunt cateva din vedetele Antena 1 care au venit in acesta seara in platoul emisiunii Sinteza Zilei. 

Jpeg Jpeg Jpeg Jpeg Jpeg Jpeg Jpeg Jpeg

Astazi ANAF a cerut evacuarea posturilor ANTENA 1 & 3 in 5 zile.

”Dispuneți o decizie, să plătim chirie sau dați-ne un termen rezonabil în care să ne mutăm”, a solicitat diretorul Antena 3, Mihai Gâdea.

”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”, a mai spus Mihai Gâdea, care a completat că o televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.

Jurnaliștii Antena 3 spun că aceasta este o ”execuție”, și nu o executare.

”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închiere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea.

În tot acest timp, mii de oameni ne trimit mesaje la redacție și ne spun că vor să iasă în stradă.
Documentele arată că una dintre clădirile puse sub sechestru în acest proces, „Turnul Intact Media Group” din strada Gârlei, numărul 1, a fost cumpărată de Grivco SRL la data de 15.06.1999. Dacă această clădire a fost cumpărată în 1999, cum poate fi fructul unei infracţiuni care ar fi fost comisă în 2003? Aceasta a fost întrebarea pe care Mihai Gâdea a adresat-o publicului.

Comentarii