joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSAntena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

  Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

  Income Magazine este noua emisiune de business marca Antena 3, realizată de Sorin Barariu, ce va fi difuzată în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 13.00 – 14.00.  

  Income Magazine cu Sorin Barariu face parte din platforma de jurnalism economic, „income magazine”, al cărei coordonator este Adrian Ursu, ce include o revistă săptămânală, emisiuni TV şi radio, un portal web şi o linie de evenimente. Primul eveniment de acest gen, forumul „Business Innovator” pe tema inovaţiei în afaceri, are loc astăzi, invitat special fiind premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

  Emisiunea este realizată într-un format dinamic, flexibil, cu o tematică relevantă, care să constituie un instrument competent în încercarea de înţelegere a proceselor economice, a semnificaţiilor şi consecinţelor acestora. Se vor dezbate idei de afaceri, strategii, trenduri şi vor fi realizate analize sectoriale şi interviuri de actualitate cu antreprenori şi manageri de succes.

  „M-am alăturat proiectului Income pentru că am fost entuziasmat de ideea unui proiect integrat de business, care să ofere informaţii relevante pe orice mediu – print, online, TV şi radio. Cred că Income va deveni rapid un ghid pentru deciziile financiare ale românilor, fie de afaceri, fie de petrecere a timpului liber”, a declarat Sorin Barariu, realizatorul emisiunii.

  Sorin Barariu are o experienţă de peste 11 ani în presa economică, acumulată atât în presa scrisă, cât şi într-o televiziune de acelaşi profil.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente