Connect with us

ALL MEDIA

Antena 3: Noi documente incendiare care arată că listele electorale sunt greşite (video)

Published

on

Mihai Gâdea a prezentat aseară, la Sinteza Zilei, un nou document incendiar. Acesta a început emisiunea prezentând un document de la Autoritatea electorală permanentă (AEP) care recunoaşte într-un document oficial, făcut public, că listele electorale permanente nu reflectă structura şi dimensiunea corpului electoral actual.

Al doilea document  prezentat de Mihai Gâdea este de la CNAS şi priveşte numărul de persoane decedate de pe listele medicilor de familie şi numărul persoanelor private de libertate. Potrivit acestui document, numărul de persoane decedate în anul 2011 este de 247,823 de persoane, iar în semestrul I 2012 numărul este de 114,641 de persoane.  În ceea ce priveşte numărul persoanele private de libertate din trimestrul I 2012, acesta este de 31,930 de persoane.

De asemenea, Mihai Gâdea a prezentat un video, din decembrie 2010, în care Traian Băsescu prezenta numărul celor înscrişi pe listele medicilor de familie. „Când adunai toţi pacienţii care erau înscrişi la medicii de familie, România avea 27 de milioane de înscrişi. Când s-a trecut la introducerea în baza de date s-a constatat că sunt doar 19 milioane şi vreo 8 sute de mii”.

Dacă în anul 2010 domnul Traian Băsescu spunea că suntem 19 milioane, în mod evident acum sunt 3 milioane 8 sute de mii de copii şi adolescenţi sub 18 ani. Pe atunci, preşedintele suspendat al României nu avea nici un interes să măsluiască cifrele, la vremea respectivă nefiind vorba de nici un referendum, spunea Mihai Gâdea.Video Credit: www.videonews.ro Sinteza Zilei- Antena 3.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending