Connect with us

A-Z NEWS

Antena 3, o noua amenda de la CNA pentru incalcarea legislatiei audiovizuale

Published

on

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să sancţioneze postul de televiziune Antena 3 cu o amendă de 20.000 de lei, pentru încălcarea legislaţiei audiovizualului în mai multe emisiuni difuzate în lunile ianuarie şi februarie, informeaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a revenit, marţi, asupra unui punct discutat în şedinţa din 13 mai, privind mai multe emisiuni difuzate pe Antena 3. În data de 13 mai, CNA a decis că Antena 3 trebuie să acorde dreptul la replică Administraţiei Prezidenţiale, după ce în emisiunile „Sinteza zilei” din 12 şi 13 februarie şi „Esenţial” din 13 februarie s-a spus că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii, fără a fi prezentat şi punctul său de vedere.

Pe de altă parte, în şedinţa din 13 mai, Florin Gabrea a propus o amendă de 40.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei audiovizualului în mai multe emisiuni difuzate de Antena 3, în ianuarie şi februarie, însă propunerea sa nu a întrunit numărul minim necesar de voturi (şase) pentru a fi aplicată. O altă propunere în acest caz, amendă de 20.000 de lei (făcută de Lorand Turos), nu a întrunit de asemenea numărul minim necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Nici în şedinţa de marţi, după reluarea votului, propunerea membrului CNA Florin Gabrea nu a întrunit numărul minim necesar de voturi pentru amendarea cu 40.000 de lei a postului Antena 3.  CNA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending