INTACT: "Speculatiile facute ... privind situatia financiara a televiziunilor noastre sunt inca o dovada a relei credinte ... ” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

INTACT: “Speculatiile facute … privind situatia financiara a televiziunilor noastre sunt inca o dovada a relei credinte … ”

Published

on

Dupa arestarea lui Dan Voiculescu presa a scris in numarate randuri despre situatia financiara precare in care se va afla Antenele, oficialii postului din Baneasa vin cu clarificari in acest sens. 

In comunicatul de presa dar publictitatii Antena Group spune ca “Speculatiile facute de anumite posturi de televiziune privind situatia financiara a televiziunilor noastre Group sunt inca o dovada a relei credinte si a faptului ca exista o campanie orchestrata impotriva Intact”

Redam in continuare comunicatul de presa Antena Group:

“Antena Group precizeaza ca, spre deosebire de principalii sai competitori, este singura companie TV privata din Romania care a inregistrat profit in 2013, conform informatiilor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor. Cifra de afaceri a anului trecut s-a apreciat cu 18% fata de anul precedent, cunoscand o noua crestere de 10% in primele sase luni din 2014.

Toate planurile pe 2014 se deruleaza conform strategiei si angajamentelor asumate cu partenerii si furnizorii grupului.

Pozitia Antenei Group in piata este stabila, fara probleme de natura financiara, compania sustinandu-si investitiile. Ca atare, pentru prima data pe piata televiziunilor din Romania, Antena 1 va avea, din toamna, sase superproductii ce vor fi difuzate in Prime-Time.

Este vorba de productii proprii, care se bucura deja de popularitate in randul telespectatorilor romani: Next Star si Serviciul Roman de Comedie, dar si de super formate internationale, cu milioane de fani la nivel mondial.

Telespectatorii vor putea urmari din toamna la Antena 1: X Factor, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, Te cunosc de undeva si Dancing With The Stars.

De asemenea, au fost facute investitii importante in aparatura de televiziune, necesara pentru producerea acestor show-uri. Antena Stars, Euforia TV, ZU TV, sunt, de asemenea, posturi profitabile, care vor avea noi show-uri si productii internationale din aceasta toamna.

Rezultatele acestui an reprezinta o garantie a pozitiei de piata a televiziunilor din grup. In 2014, divizia TV Intact este lider in mediul urban. Antena Group, prin posturile sale de divertisment, are o crestere de 23% la nivelul publicului comercial in prime time fata de 2012. Antena 1 isi apreciaza cu 22% cota de piata in prime time, inregistrand, in iulie, cresteri pe toate intervalele orare. Antena Stars este postul cu cele mai importante cresteri de audienta, de peste 100% pe majoritatea segmentelor zilei. Euforia isi apreciaza cota de piata pe publicul feminin comercial, iar ZU TV are o ascensiune rapida pe piata canalelor muzicale

Speculatiile facute de anumite posturi de televiziune privind situatia financiara a televiziunilor noastre sunt inca o dovada a relei credinte si a faptului ca exista o campanie orchestrata impotriva Intact Media Group.”

Intact Media Group

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending