Connect with us

Grila de programe

Antena Stars lansează noua grilă de programe

Platouri şi decoruri noi, pentru toate emisiunile, figuri noi în echipele de prezentare, spaţii redacţionale ultra-moderne, upgrade tehnic semnificativ pe partea de regii de montaj si camere de platou. Acestea sunt doar câteva dintre noutăţile pe care toamna le aduce la Antena STARS.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Schimbările se vor face simţite chiar de luni, 28.08.2023, când grila estivală se încheie şi, începând cu ora 08.00, revine Star Matinal. De data aceasta, într-un nou decor şi cu o formulă nouă şi extinsă de prezentare.

Cuplul consacrat deja de la Te cunosc de undeva!, format din Dima Trofim şi Alexia Ţalavutis, va fi responsabil cu starea de bine, în fiecare dimineaţă, în timp ce echipa de ştirişti formată din Ştefan Lungu, Mădalina Bălan şi Ramona Ilie le va aduce telespectatorilor noutăţile zilei. Nu în ultimul rând, oricum ar fi vremea, Delia Popa va împărţi numai soare şi zâmbete.

Începând din 28 august, Antena Stars lansează noua grilă de programe

De luni până vineri, de la ora 14.00, Olga Popa – noua prezentatoare StarMag va conecta telespectatorii la cele mai fierbinti şi relevante informaţii, nu numai din showbiz, ci şi din zona de eveniment, fapt divers, sport şi lifestyle.

De la ora 16.00, Mirela Vaida şi Adrian Velea revin cu un nou sezon Acces Direct, cu o nouă serii de investigaţii şi poveşti inspirate din viaţa reală.

Seara continuă, de la ora 19.00, de data aceasta cu poveşti de dragoste. Gabriela Cristea vine cu o doză suplimentară de Mireasa. Capriciile Iubirii, despre care gazda reality show-ului mărturiseşte că este “sezonul cu cei mai frumoşi şi sentimentali concurenţi”.

Cu o jumatate de oră mai devreme, de la 21.30, intră în scenă campionul serilor explozive –Dan Capatos. Echipa Xtra Night Show este completată, din noul sezon şi de gaşca formată din Andrei Stefănescu, Natalia Mateuţ şi Cătălin Cazacu.

În weekend, pe lângă VedeTOP – cu Ştefania Duca şi Lumea Nevăzută – cu Dana Bălăceanu, revin cu întâmplări noi şi gazdele Perfecte, cu defecte, surprinzătorii Români de ocazie, dar şi noi Mămici de pitici, cu lipici. Paula Chirilă, Cristina Cioran şi Roxana Vancea sunt doar câteva din protagonistele reality-show-ului, care au acceptat să dezvăluie necosmetizat cum fac faţă provocărilor rolului de mamă. Weekendul nu se putea încheia mai bine decât cu Petrecem româneşte, cu Mirela Vaida şi invitaţii săi.

“Schimbările semnificative pe care le facem la STARS, din această toamnă, de la cele pe care le resimt colegii noştri – un mediu de lucru mai confortabil şi mai prietenos , până la cele vizibile pentru cei de acasă – o calitate crescută a imaginii şi o diversitate şi o spectaculozitate mai mari, în termeni de conţinut – nu vin întamplător pe acest final de an, când Antena STARS sărbătoreşte 10 ani de la lansare. Mai mult, avem emisii aflate în grila postului, ca Acces Direct şi show-ul de noapte al lui Dan Capatos, care au implinit 15 ani de emisie neîntreruptă. Sunt cifre care ne îndreptăţesc să spunem că Antena STARS a ajuns la maturitatea de a avea o echipa care construieşte eficient, pe termen lung, lucru care este validat de încrederea şi de loialitatea pe care ne-o arătaţi dumneavoastra, telespectatorii. Vă multumim!” – Cristian Ionescu, director Antena STARS.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending