Connect with us

ALL MEDIA

Antițepari.ro: La carma Super Bingo Metropolis se afla oamenii din 2012, din cauza carora jocul a fost oprit!

Redactia Radar de Media

Published

on

Dupa anuntul de ieri cand emisiunea Bingo Romania a fost scoasa din grila Kanal D, site-ul antitepari.ro dezvaluie nereguli si la jocul Super Bingo Metropolis, difuzat la Antena 1.

Firma care organizează jocul “Super Bingo Metropolis” are datorii către stat apropiate ca valoare de cele ale organizatorului “Bingo România”, care recent “a tras heblul”

Primul organizator al “Super Bingo Metropolis” a pierdut licenţa tocmaidin cauza datoriilor către stat

– Ambele firme implicate în jocul “Super Bingo Metropolis” au în spate aceleaşi persoane

– În cazul suspendării licenţei “Super Bingo Metropolis”, jocul poate continua fără probleme, marca fiind înregistrată pe o altă societate.

Anunţul conform căruia “Bingo România” nu mai pune bilete în vânzare a bulversat “cotizanţii”, probabil aceiaşi care contribuie şi la bunăstarea organizatorilor celuilalt joc de acest tip, “Super Bingo Metropolis”.

Vestea proastă pentru aceşti amatori de câştiguri miraculoase este că nici “Super Bingo Metropolis” nu se simte mai bine decât concurenţa care tocmai a tras heblul.

Conform informaţiilor furnizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, firma METROPOLIS BETS SRL(J06/391/2002; CUI 15020596), fosta R.P.C. ROMINTEL SRL, figura la data de 31 martie 2014 cu datorii către bugetele de stat în valoare totală de 1.099.746 lei, după cum urmează:

  • Bugetul de stat = 296.440 lei, din care 149.240 lei reprezintă “impozitul pe venit din salarii”
  • Bugetul asigurărilor sociale de stat = 589.604 lei, din care 195.953 lei reprezintă “contribuţia individuală de asigurări sociale reţinută de la angajaţi”
  • Bugetul asigurărilor pentru şomaj (LEI) = 16.304 lei, din care 8.268 lei reprezintă “contribuţia individuală de asigurări pentru şomaj reţinută de la angajaţi”
  • Bugetul asigurărilor de sănătate (LEI) = 197.398 lei, din care 100.931 lei reprezintă “contribuţia individuală de asigurări de sănătate reţinută de la angajaţi”.

Mai multe detalii aici

Despre emisiunea Bingo Romania, Radar de Media a scris aici.

SuperBingo Metropolis

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending